Mida
image image image image
Salutació de l'alcalde

Em plau saludar-vos des del web d’EMFO on treballem dia rere dia per al foment de l’ocupació a Mollet i al Baix Vallès. Amb aquest portal volem ser més a prop vostre, tot facilitant informació actualitzada sobre allò que fem i, alhora, agilitant els tràmits perquè tothom es pugui beneficiar de les accions que promovem.


En aquest sentit, us animem a visitar els diversos apartats del web per conèixer tots els serveis i recursos dels quals disposeu a EMFO!
 
Josep Monràs i Galindo
Alcalde de Mollet del Vallès
EMFO

L'EMPRESA MUNICIPAL PER A LA FORMACIÓ OCUPACIONAL I L'OCUPACIÓ SL treballa per reduir l’atur a Mollet del Vallès i a les poblacions de Baix Vallès, des de l’any 1989.

EMFO ofereix assessorament a la ciutadania per a l’acompliment d’itineraris de formació, orientació i inserció laboral, així com proporciona eines i suport en el procés de creació, cessió i d'alta d’empreses.

Cursos formació

A EMFO tenim clar que per tirar endavant i evolucionar amb el nostre entorn ens hem de continuar formant, i això val per a totes les persones que vulguin millorar la seva formació, tant aturades com en actiu.

A EMFO t’oferim cursos de formació ocupacional per aprendre i desenvolupar nous coneixements en noves activitats, fins a tallers i cursos pràctics en informàtica i funcionament de l’ordinador o com preparar una entrevista de feina.

· Formació específica
· Formació en noves tecnologies
· Formació i pràctiques en empresa
· Tècniques de recerca de feina
· Etc. 

Atenció i recursos

El nostre objectiu és proporcionar tots els recursos que són al nostre abast per a ajudar a la ciutadania en la seva formació i recerca de feina.  Assessorem i orientem a les persones per tal de guiar-les en el procés de la inserció laboral amb tutories, assessorament individualitzat, anàlisi de les seves habilitats i necessitats, estudi del mercat laboral, etc.

· Assessorament individualitzat
· Orientació laboral
· Borsa de treball
· Recursos: ordinadors amb connexió a Internet, fax, telèfon, impressora, escàner...

Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l'Ocupació, SL

Posa't les piles: el PIVEM
Aquesta setmana ens han acompanyat a Ràdio Mollet la Monica Vaca, la Silvia Castilla i la Trinidad Andreu, tres operàries que actualment estan treballant al PIVEM. I han col·laborat en el programa per explicar-nos quina formació han rebut, quines tasques estan desenvolupant i com treballen el retorn al món laboral amb l'equip d'EMFO.

Posa't les piles: formació professionalitzadora per a joves
Com cada dilluns, avui hem anat a Ràdio Mollet a explicar un servei dels que ofereix EMFO. En concret, hem parlat de la formació adreçada a joves a través del Programa Integrals. I per parlar-ne ens han acompanyat diferents participants del programa, en Raul Esteban, la Monica Bellonch i la katherine Caiza.

Posa't les piles: formació per a la recerca de feina
Aquesta setmana ens han acompanyat en Juan Antonio Anoria i l'Antonio Yllan, participants del Programa Integrals que ha realitzat un curs per a poder cercar feina de forma més autònoma

Posa't les piles: formació per a la recerca de feina amb l'ordinador
Aquesta setmana ens han acompanyat a Ràdio Mollet en José Rodríguez, l'Anna Cortés i l'Elisa de Francisco per parlar de la formació adreçada a buscar feina per internet.

Veure totes les notícies | Subscripció feed-icon-14x14

Ofertes de Treball

EMPRESES COL·LABORADORES

Cercador

Reproductor

Àrea privada