Mida
image image image image
Salutació de l'alcalde

Em plau saludar-vos des del web d’EMFO on treballem dia rere dia per al foment de l’ocupació a Mollet i al Baix Vallès. Amb aquest portal volem ser més a prop vostre, tot facilitant informació actualitzada sobre allò que fem i, alhora, agilitant els tràmits perquè tothom es pugui beneficiar de les accions que promovem.


En aquest sentit, us animem a visitar els diversos apartats del web per conèixer tots els serveis i recursos dels quals disposeu a EMFO!
 
Josep Monràs i Galindo
Alcalde de Mollet del Vallès
EMFO

L'EMPRESA MUNICIPAL PER A LA FORMACIÓ OCUPACIONAL I L'OCUPACIÓ SL treballa per reduir l’atur a Mollet del Vallès i a les poblacions de Baix Vallès, des de l’any 1989.

EMFO ofereix assessorament a la ciutadania per a l’acompliment d’itineraris de formació, orientació i inserció laboral, així com proporciona eines i suport en el procés de creació, cessió i d'alta d’empreses.

Cursos formació

A EMFO tenim clar que per tirar endavant i evolucionar amb el nostre entorn ens hem de continuar formant, i això val per a totes les persones que vulguin millorar la seva formació, tant aturades com en actiu.

A EMFO t’oferim cursos de formació ocupacional per aprendre i desenvolupar nous coneixements en noves activitats, fins a tallers i cursos pràctics en informàtica i funcionament de l’ordinador o com preparar una entrevista de feina.

· Formació específica
· Formació en noves tecnologies
· Formació i pràctiques en empresa
· Tècniques de recerca de feina
· Etc. 

Atenció i recursos

El nostre objectiu és proporcionar tots els recursos que són al nostre abast per a ajudar a la ciutadania en la seva formació i recerca de feina.  Assessorem i orientem a les persones per tal de guiar-les en el procés de la inserció laboral amb tutories, assessorament individualitzat, anàlisi de les seves habilitats i necessitats, estudi del mercat laboral, etc.

· Assessorament individualitzat
· Orientació laboral
· Borsa de treball
· Recursos: ordinadors amb connexió a Internet, fax, telèfon, impressora, escàner...

Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l'Ocupació, SL

Posa't les piles: programa Ubicat
Aquesta setmana ens han acompanyat al programa "Posa't les piles" de Ràdio Mollet, en Daniel Banús i la Mary Mar Bernal per explicar-nos quin suport reben des d'EMFO per buscar feina i quines eines estan aprenent per cercar feina per internet a través del programa Ubicat.

Posa't les piles: formació per a persones a l'atur
Aquesta setmana ens han acompanyat a Ràdio Mollet la Rosa Casale, gerent de la botiga Bibi de Mollet, i l'Eva Maria Fernández per parlar del programa 30 Plus que ofereix formació a persones en situació d'atur i ajudes a la contractació per a empreses.

Posa't les piles: foment de la cultura emprenedora a les escoles
Ens han acompanyat a Ràdio Mollet l'alumnat de les escoles Lestonnac i Sant Gervasi que estan treballant les cooperatives escolars.

Posa't les piles: serveis adreçats a emprenedors
Aquesta setmana ens han acompanyat al programa "Posa't les piles" de Ràdio Mollet quatre emprenedors assessorats pel servei d'emprenedoria d'EMFO per explicar-nos els seus projectes: Philipp Weiner, Carme Soto, Santiago Irala i Mohamed Kirat.

Veure totes les notícies | Subscripció feed-icon-14x14

Ofertes de Treball

1
Sant Fost de Campsentelles

2 Informador-atenció public
Mollet del Vallès

1 Operari/a neteja
Mollet del Vallès

1 Operari/a neteja
Barcelona

Veure totes les ofertes | Subscripció feed-icon-14x14

EMPRESES COL·LABORADORES

Cercador

Reproductor

Àrea privada