Mida
image image image image
Salutació de l'alcalde

Em plau saludar-vos des del web d’EMFO on treballem dia rere dia per al foment de l’ocupació a Mollet i al Baix Vallès. Amb aquest portal volem ser més a prop vostre, tot facilitant informació actualitzada sobre allò que fem i, alhora, agilitant els tràmits perquè tothom es pugui beneficiar de les accions que promovem.


En aquest sentit, us animem a visitar els diversos apartats del web per conèixer tots els serveis i recursos dels quals disposeu a EMFO!
 
Josep Monràs i Galindo
Alcalde de Mollet del Vallès
EMFO

L'EMPRESA MUNICIPAL PER A LA FORMACIÓ OCUPACIONAL I L'OCUPACIÓ SL treballa per reduir l’atur a Mollet del Vallès i a les poblacions de Baix Vallès, des de l’any 1989.

EMFO ofereix assessorament a la ciutadania per a l’acompliment d’itineraris de formació, orientació i inserció laboral, així com proporciona eines i suport en el procés de creació, cessió i d'alta d’empreses.

Cursos formació

A EMFO tenim clar que per tirar endavant i evolucionar amb el nostre entorn ens hem de continuar formant, i això val per a totes les persones que vulguin millorar la seva formació, tant aturades com en actiu.

A EMFO t’oferim cursos de formació ocupacional per aprendre i desenvolupar nous coneixements en noves activitats, fins a tallers i cursos pràctics en informàtica i funcionament de l’ordinador o com preparar una entrevista de feina.

· Formació específica
· Formació en noves tecnologies
· Formació i pràctiques en empresa
· Tècniques de recerca de feina
· Etc. 

Atenció i recursos

El nostre objectiu és proporcionar tots els recursos que són al nostre abast per a ajudar a la ciutadania en la seva formació i recerca de feina.  Assessorem i orientem a les persones per tal de guiar-les en el procés de la inserció laboral amb tutories, assessorament individualitzat, anàlisi de les seves habilitats i necessitats, estudi del mercat laboral, etc.

· Assessorament individualitzat
· Orientació laboral
· Borsa de treball
· Recursos: ordinadors amb connexió a Internet, fax, telèfon, impressora, escàner...

Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l'Ocupació, SL

Posa't les piles: serveis per a emprenedors i empreses
Avui ens han acompanyat a Ràdio Mollet la Joanna Coll, en Víctor Valls, i l'Ismael Martínez, tots ells emprenedors a punt d'obrir el seu propi negoci per parlar dels serveis que ofereix EMFO tant a emprenedors com a empreses.

Posa't les piles: balanç semestral d'EMFO
Aquesta setmana ens han acompanyat a Ràdio Mollet el regidor d'Ocupació i vicepresident d'EMFO, Raúl Broto, i la gerent d'EMFO, Maria-Nadal Sau, per fer un balanç de les dades semestrals d'EMFO.

Posa't les piles: espai de recerca de feina
Avui ens han acompanyat a Ràdio Mollet l'Amparo Rubio, en Manuel Albalà i la Leidy Yulisa Toniol per explicar-nos el seu pas per l'espai de recerca de feina.

Posa't les piles: formació per a persones en situació d'atur
Aquesta setmana ens han acompanyat a Ràdio Mollet la Mari Carmen Cotabarren, que aquest any ha cursat el certificat de professionalitat d'auxiliar de comerç. I també hem pogut connectar amb la Mónica Azañón, que actualment està treballant i que ha realitzat el curs de Trucades de teleassistència i l'Angel Broto, el formador del curs de Confecció de pàgines web.

Veure totes les notícies | Subscripció feed-icon-14x14

Ofertes de Treball

Cursos

Anglès B2
26/06/2017 - 260 hores

Anglès B1
28/02/2017 - 260 hores

Anglès A2
13/07/2017 - 170 hores

Anglès A1
03/05/2017 - 170 hores

Veure tota la formació | Subscripció feed-icon-14x14

EMPRESES COL·LABORADORES

Cercador

Reproductor

Darreres ofertes 

C/Riera, 7, 1a planta, Mollet del Vallès · 93 570 51 60 · info@emfo.cat

Àrea privada