Mida

Notícies

Posa't les piles: balanç semestral d'EMFO

Aquesta setmana ens han acompanyat a Ràdio Mollet el regidor d'Ocupació i vicepresident d'EMFO, Raúl Broto, i la gerent d'EMFO, Maria-Nadal Sau, per fer un balanç de les dades semestrals d'EMFO.

En primer lloc, el regidor ha destacat que "les dades d'atur estan millorant, i això vol dir que cada cop haurem d'atendre sobretot a persones que porten més anys en situació d'atur o que no tenen experiència laboral". Aquest fet també implica que "les dades d'EMFO en un futur no seran tan positives, perquè hi haurà menys persones a l'atur".

A nivell de formació Broto ha destacat que "els cursos els haurem de readaptar per formar a persones que estiguin treballant i que vulguin reciclar-se o per millorar l'ocupabilitat de les persones que porten molt temps fora del mercat de treball".

Els emprenedors, segons ha destacat Broto, "s'han anat reduint perquè han anat millorant les dades d'atur i ara no hi ha tantes persones que capitalitzin l'atur i que vulguin obrir el seu propi negoci".

Respecte els joves, "ens centrarem amb els que no han acabat la formació obligatòria ja que no tenir-la tanca moltes portes i encara tenen molta vida laboral per davant" segons ha afirmat Broto. I també "és amb els joves amb qui més treballarem les competències professionals per preparar-los pel món laboral".

Escolteu el programa de ràdio sencer aquí:

"Posa't les piles" 17/07/2017

17 de juliol

Àrea privada