Mida

Notícies

Posa't les piles: assessorament a emprenedors

Aquesta setmana s'ha dedicat el programa "Posa't les piles" de Ràdio Mollet a explicar els serveis que EMFO ofereix als emprendors. I per parlar-ne hi han col·laborat l'Ismael Martínez i la Carmen Espín, tots tres emprenedors.

Segons l'Ismael Martínez "el procés d'emprendre no ha estat difícil per mi" però "ara estic pendent del finançament". I ha afegit que "per poder demanar el pla de finançament que has de presentar al banc, he rebut molt suport". A dia d'avui "ja tinc el pla d'empresa, el local, el nom comercial del room escape -"SC"- i el tema central de l'espai serà l'amistat". L'objectiu és "oferir un oci de qualitat a partir de novembre".

La Carme ens ha explicat que "vaig anar a EMFO per casualitat perquè estava en un moment que no sabia si tornar a emprendre perquè ja ho havia estat abans". A nivell professional "sempre havia estat en el món de l'estètica i les teràpies naturals però estic en un moment de la vida he decidit parar i crec que puc oferir tots els coneixements que tinc i les disciplines que he après". En el seu cas"vaig decidir que necessitava assessorament, sobretot en la part de gestió, i el fet de tenir suport a EMFO m'ha estat molt d'ajuda". El negoci que vol obrir "estarà vinculat amb la salut física i emocional".

La Jessenia Hernández actualment ja té la seva pròpia empresa, el restaurant "La Alegría de la Jessi", "en concret un bar-restaurant". Professionalment "ja tinc experiència de cuinera i cambrera , però ara tenia la il.lusió de treballar per mi mateixa". "El procés no és fàcial però amb el suport d'EMFO pel pla de finançament i del banc ens n'hem sortit" segons ens ha explicat. En concret, la Jessenia ha utilitzat el servei de Reempresa "per poder portar el restaurant en el qual he estat treballant".

Ambdós emprenedors han insistit en la importància de formar-se, sobretot en temes d'impostos, comptes de resultats, gestió... "perquè t'adjudarà a portar el dia a dia del teu negoci" segons l'Ismael. I per qualsevol dubte que sorgeixi, s'adrecin a EMFO.

Podeu escoltar el programa de ràdio sencer aquí:

"Posa't les piles" 23/10/2017
23 d'octubre