Mida

Notícies

Posa't les piles: programa Ubicat

Aquesta setmana ens han acompanyat al programa "Posa't les piles" de Ràdio Mollet, en Daniel Banús i la Mary Mar Bernal per explicar-nos quin suport reben des d'EMFO per buscar feina i quines eines estan aprenent per cercar feina per internet a través del programa Ubicat.


En Daniel Banús coneixia EMFO "perquè fa uns anys tenia ganes d'engegar un negoci i vaig anar-hi". En el moment que es va quedar a l'atur "m'hi vaig adreçar buscant suport en la recerca de feina i em van enfocar cap a aquest programa". Durant el temps que porta anant a EMFO "he après a cercar borses de treball per internet i hem actualitzat el meu currículum". Realment "és un assessorament individual perquè et donen suport si no te'n surts, si tens dubtes, si no saps on has de buscar feina...". Segons en Daniel "ara el currículum fa goig i no és una carta mal endreçada". Anímicament "veus molt diferents les coses, tot i que saps que no serà fàcil pel moment en que estem. I de moment no m'he marcat gaires expectatives". Ara "afronto la cerca de feina amb una altra perspectiva". En el seu cas "buscaré feines relacionades amb el transport de mercaderies perquè és on tinc més experiència".

La Mary Mar Bernal ens ha explicat que "ja vaig anar a EMFO quan vaig acabar el cicle formatiu, i ara que he acabat l'any sabàtic després de quedar-me a l'atur, hi he anat per buscar feina". El primer dia "em van fer una entrevista personal, vam revisar el currículum" i en aquest moment "m'estan orientant cap a on puc anar a buscar feina". Des d'EMFO "ens posen tasques individuals per poder treballar els nostres punts forts perquè és molt important que els coneguem a l'hora de buscar feina". A nivell d'experiència laboral "busco feina de l'àmbit administratiu perquè és el que he estudiat i a on tinc més experiència".

Aquest programa s'adreça a persones en situació d'atur o que cerquin una millora de feina. L'Ubicat està subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.

Podeu escoltar el programa de ràdio sencer aquí:

"Posa't les piles" 05/02/2018

Dilluns 5 de febrer de 2018