Mida

Notícies

Posa't les piles: serveis adreçats a joves

Avui ens han acompanyat a Ràdio Mollet l'Elisabeth Borrego i la Laura Hernández per parlar dels serveis adreçats a joves. En concret, parlarem del programa Fem ocupació per a joves.

L'Elisabeth actulament està treballant a Fecosauto ja que l'han fet indefinida després del primer contracte. Però quan "vaig arribar a EMFO estava a l'atur". Quan va entrar al programa Fem ocupació per a Joves, com que per perfil encaixava en una oferta d'aquesta empresa, li van adaptar la formació al lloc de treball. En concret, EMFO la va formar en Contaplus i nòmines i seguretat social a través d'un programa online "perquè són programes i eines que utilitzo en el dia a dia a la feina d'administrativa, i a més m'agrada el món de l'automoció". Actualment "estic aprenent a fer auditories".

En el cas de la Laura també li han renovat el contracte a Bon Àrea i ens ha explicat que "vaig arribar a EMFO derivada per l'oficina de treball". I amb el suport de l'equip d'EMFO "vam trobar una oferta de feina on encaixava a Bon Àrea i vaig passar el procés de selecció de l'empresa". Abans d'aquest contracte "havia fet substitucions en altres feines". La formació adaptada al lloc de feina que va realitzar va ser "d'atenció al client i habilitats de venda".

El programa Fem Ocupació està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social.

Podeu escoltar el programa de ràdio sencer aquí:

"Posa't les piles" 19/02/2018
Dilluns 19 de febrer de 2018