Mida

Notícies

Posa't les piles: assessorament adreçat a les persones que tenen una idea de negoci

Avui ens han acompanyat a Ràdio Mollet la Margarita Vasco i la Carmen Reyes i la Mercedes Barallobre, totes tres emprenedores assessorades per l'equip d'EMFO.

La Carmen Reyes i la Merche Barallobre obriran un negoci conjuntament: "Zarangu". La idea d'obrir un negoci propi "feia temps que la teníem en ment però l'havíem d'acabar de tancar". I "veient el panorama laboral general, vam dir que ara era el moment o mai!". Les dues "sentien a parlar d'EMFO del carrer i de coneguts, però no sabien els serveis que els podien oferir". Des d'EMFO "ens van donar el fil d'on poder estirar. I en concret, fer el pla d'empresa ens ha donat una guia per poder avançar i materialitzar-ho: si necessitem local o no, com i on trobar clients, calcular números...". També "hem fet formació de tresoreria, xarxes socials, entre altres, i també som autodidactes". I en un mes "tenim previst obrir un negoci on line per organitzar oci per a grups escolars, familiars, d'amics, d'empreses...perquè organitzar porta temps i molts cops no se'n té. Per tant, nosaltres oferim l'organització perquè el temps no sigui una excusa". Per elles "la pàgina web de l'empresa serà un canal de contacte, però de seguida contactarem amb el client per saber què necessita especialment".

La Marga Vasco té previst obrir un comerç on oferirà diferents productes basats en l'aromateràpia: "Saar". Per la Marga "tenir una persona al costat per ajudar-te a avançar en aquest canvi laboral és molt important". La Marga ens explica que "decideixo emprendreper un tema de salut i ho faré en un àmbit que m'agrada: l'aromateràpia". Des d'EMFO "hem fet un reenfoc del negoci i és molt més enriquidor. No és un simple negoci". En el seu cas "també he realitzat formació de màrqueting perquè no sabia com oferir els serveis". I de la formació rebuda opina que "n'aprens molt però també t'enriqueixes de les altres experiències i de les opinions i orientacions dels altres emprenedors".

D'EMFO totes volen destacar "la confiança i la tranquil·litat de tenir un suport per si et deixes alguna cosa, si tens dubtes... I la por disminueix per poder continuar el camí".

Podeu escoltar el programa de ràdio sencer aquí:

"Posa't les piles" 05/03/2018
Dilluns 5 de març