Mida

Notícies

Posa't les piles: programa Treball als barris

Aquesta setmana ens han acompanyat al programa "Posa't les piles" de Ràdio Mollet diferents usuaris d'EMFO que viuen al barri de Plana Lledó de Mollet del Vallès: Nasreen Haque, Seydou Drame, Iris Suyapa i Enrique Salguero . L'objectiu és que ens expliquin quins serveis i formacions estan rebent per trobar feina i per millorar la seva ocupabilitat. És a dir, augmentar les possibilitats de trobar feina i dotar-los d'eines perquè es diferenciïn d'altres candidats.

La Nasreen es ha explicat que va conèixer EMFO "a través d'un curs d'atenció al client que vaig fer el 2010; ja fa uns anys que conec aquest servei de Mollet. I aquest any "he après a enviar el currículum per correu electrònic i a millorar-lo". En concret "ara busco feina de dependenta a través de diferents portals digitals, no només presencialment".

En Seydou, també veí de Plana Lledó, ens ha explicat que "vaig conèixer EMFO a través d'uns amics" i en concret "ja he començat a millorar el currículum i a fer servir l'ordinador per buscar feina". Actualment "estic buscant feina de mosso de magatzem ja que estic fent un curs d'auxiliar de magatzem on obtindrem diferents carnets". I afegeix que "tinc força experiència de reposador i de manipulador, preparant comandes, entre altres".

L'Enrique "també estic fent el curs d'auxiliar de magatzem per poder millorar el currículum i trobar feina". De fet "aquest mes d'abril començo a treballar". També "he fet cursos amb EMFO per aprendre a fer anar l'ordinador i poder modificar el meu currículum i buscar feina online".

L'Iris, fa un temps "que vaig acompanyar una amiga a EMFO per buscar feina, i quan em vaig quedar a l'atur, hi vaig anar per mi". Professionalment "sóc auxilar d'infermera però haig de convalidar els estudis". En concret "m'agradaria trobar feina de dependenta o d'atenció a la dependència". A través de les càpsules de Trball als barris "he après a buscar feina per Internet, com ara a Xaloc, Infojobs..."

El programa Treball als barris està subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Miniseteri de Treball i Seguretat Social.

Podeu escoltar el programa de ràdio sencer aquí:

"Posa't les piles"09/04/2018
Dilluns 9 d'abril