Mida

Contractacions bonificades

JOVES PER L'OCUPACIÓ - Contractació subvencionada pel SOC 

La subvenció de la contractació de joves, dins del programa Joves per l'Ocupació, és de fins a 648,6 € al mes, durant 6 mesos, en el cas de contractes a jornada completa (part proporcional en cas de jornada parcial) per a la contractació de joves d’entre 16 i 24 anys. 

alt

Perfils professionals:
  • Comerç i  magatzem (amb carnet de carretoner).
  • Auxiliar de cuina (amb carnet de manipulador d’aliments).
  • Cambrer de restaurant i bar (amb carnet de manipulador d'aliments).
  • Estètica (inclou pràctiques en acadèmia).

Si vols més informació, posa't en contacte amb nosaltres al telèfon 93 570 51 60 o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la  

Aquest projecte està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, i el Fons Social Europeu a través del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu per al període 2014 - 2020.

 

 


FEM OCUPACIÓ PER A JOVES - Contractació subvencionada pel SOC 

La subvenció que ofereix el programa per la quantia del salari mínim interprofessional (SMI) és de l'any en que es va aprovar la resolució (2016): mensual 100% jornada 655,20 € o  mensual 50% jornada 327,60 € per a la contractació de joves d'entre 18 i 29 anys per un mínim de 6 mesos. El termini màxim per accedir a aquesta subvenció és l'1 de setembre de 2017.

La formació dels joves va a càrrec d'EMFO (150h) i s'adapta a les necessitats de l'empresa.

Si vols més informació, posa't en contacte amb nosaltres al telèfon 93 570 51 60 o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la  

alt

 

 

 

Darreres ofertes 

Cursos

C/Riera, 7, 1a planta, Mollet del Vallès · 93 570 51 60 · info@emfo.cat

Àrea privada