Mida

Cursos d'EMFO

ITINERARIS FORMATIUS DE FORMACIÓ OCUPACIONAL 2017-2018

El Servei d'Ocupació de Catalunya ha atorgat a EMFO 20 accions de formació d’oferta adreçades prioritàriament a persones treballadores desocupades durant 2017 i 2018.

alt
 
Properament ens posarem en contacte amb les persones inscrites en cada un dels cursos per convocar-los a sessions informatives.
Les persones interessades poden CLICAR AQUÍ. Un cop preinscrits, ens posarem en contacte amb les persones interessades per iniciar el procés de selecció.

(NOTA: Aquests cursos estan dirigits a persones aturades per a ampliar els seus coneixements en diferents especialitats professionals i així tenir més opcions a l'hora de trobar feina. És important recordar que per poder participar en aquests cursos cal que et donis d’alta a les oficines del Servei d’Ocupació de Catalunya (OTG) com a demandant d’ocupació i amb el segell actualitzat.)

altÂÂaltÂÂalt altÂÂaltÂÂalt  


PROGRAMA INNOVADORS: PROJECTE DON@ACTIVA

Aquest programa ofereix atenció, orientació i inserció laboral a 20 dones amb baixa qualificació professional i en situació de reincorporació al mercat de treball.
  • Diagnosi d’ocupabilitat, assessorament laboral i disseny d’un itinerari d’inserció
  • Formació en Excel·lència en l’atenció al client i perfeccionament administratiu (60 hores)
  • Càpsules formatives grupals (50 hores)
Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals.

alt


PROGRAMA FORMACIÓ AMB COMPROMÍS DE CONTRACTACIÓ

El passat mes de novembre es va iniciar el curs d'Operacions auxiliars d’enregistrament i tractament de dades i documents adreçada prioritàriament a persones en situació d'atur.
 
Aquest curs és un certificat de professionalitat amb l'objectiu d'inserir laboralment els participants, ja que és una acció de formació per a l'ocupació amb la modalitat de compromís de contractació.
  • Operacions auxiliars d’enregistrament i tractament de dades i documents

Les persones interessades podenCLICAR AQUÍ. Un cop preinscrits, ens posarem en contacte amb les persones interessades per iniciar el procés de selecció.


PROGRAMES PER JOVES 2017-2018

Si tens menys de 29 anys i vols continuar estudiant o bsuques feina, a EMFO tenim diferents propostes per a tu.

Clica AQUÍ i informa't dels requisits per poder participar en un dels programes atorgats a EMFO pel període 2015-2016.

Totes els joves interessats poden venir a EMFO (Riera 7, Mollet), trucar al telèfon 93.570.51.60 o enviar un e-mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 

alt    alt    alt    alt


 

 
 
 
 

Darreres ofertes 

Cursos

C/Riera, 7, 1a planta, Mollet del Vallès · 93 570 51 60 · info@emfo.cat

Àrea privada