Mida

Crea la teva empresa

altSi ets emprenedor i vols crear una empresa, a EMFO t'ajudem i et guiem durant aquest procés, des de l'inici, fins a la seva constitució.alt
 
També t’acompanyem en la consolidació del teu negoci perquè tant important és el moment de creació com el d’inici d’activitat i els primers anys de posada en funcionament. 
 
A EMFO et proporcionem:
  • Assessorament i suport tècnic en la confecció del pla d’empresa: eina imprescindible per conèixer la viabilitat del teu projecte. Permet plasmar en un document totes les idees del negoci que l’emprenedor té.
  • Assessorament en aspectes fiscals, laborals, subvencions i ajudes: explicació de les obligacions en matèria fiscal i laboral que tindràs tant per iniciar el teu negoci com durant el seu funcionament, així com l’existència de subvenciones i ajudes a l’emprenedoria.
  • Assessorament  en formes jurídiques: per trobar la forma jurídica que millor s’adapta a la teva realitat de negoci i conèixer els passos a seguir per tal de poder-lo constituir legalment.
  • Assessorament en l’elaboració de la documentació necessària per demanar finançament (bancari, capitalització de l’atur, etc).
  • Suport i motivació: en tots els entrebancs i dubtes que et sorgeixin en el dia a dia.
  • Seguiment d'un tècnic expert per tal que consolidis el teu negoci i el facis créixer

A través d’EMFO també pots expedir el certificat de viabilitat que et permetrà iniciar l'activitat amb els següents avantatges:

  • Bonificació de fins al 75% en l'import de la taxa d'obertura de nova activitat i bonificació en la llicència d'obres per a aquelles persones que estiguin a l'atur.
  • Conveni signat amb agents immobiliaris per facilitar l'accés a la borsa de locals existents a Mollet fruit del conveni entre EMFO, agents immobiliaris i Mollet Impulsa
  • Conveni signat amb l'espai Mollet Coworking per a la informació, assessorament i facilitats en el lloguer d'un espai. Sol·licitud d'atorgament de plaça.

I des de la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Mollet pots accedir a diferents tràmits telemàtics. En concret, pots accedir als tràmits per iniciar una activitat o una instal·lació comercial o industrial.

Envia’ns un mail per concertar una cita amb un tècnic especialista a:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la


Aquest servei d'assessorament i suport als emprenedors és possible amb el suport del programa d'Agents d'Ocupació i de Desenvolupament Local (AODL), acció subvencionada pel Servei d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de Desenvolupament Local amb el cofinançament del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Empleo y Seguridad Social - Servei Públic d'Ocupació Estatal. 

alt


Vols conèixer altres emprenedors als quals hem assessorat? Consulta el VIVER VIRTUAL D'EMFO!

 

projecte_impuls_web

Darreres ofertes 

Cursos

C/Riera, 7, 1a planta, Mollet del Vallès · 93 570 51 60 · info@emfo.cat

Àrea privada