Mida

Enllaços d'Interès

PLA D'EMPRESA 
- Test idea: per reflexionar sobre el teu projecte i la manera com el vols desenvolupar.
- Perfil emprenedor: per treballar i incorporar actituds, habilitats i destreses que contribueixen a l'èxit de qualsevol projecte empresarial: les competències emprenedores.
- Pla Empresa en línia: una guia per l'elaboració i redacció del teu projecte empresarial.
 

TRÀMITS TELEMÀTICS

- Informació general de la tramitació a realitzar per a l'obertura d'establiments comercials o industrials (tràmits)
Seu electrònica de l'Ajuntament de Mollet

 
LEGISLACIÓ
*Registre patents i marques.
Oficina de Gestió Empresarial: registre d'entrada d'expedients de Patents i Marques que es tramiten a l'Oficina Española de Patentes y Marcas.
- Registre Mercantil Barcelona: inscripció mercantil d’empreses, registre d’escriptures, notes simples, presentació de llibres comptables i de comptes anuals. 
- Registre Mercantil Central: permet l’accès a la informació mercantil de les empreses inscrites, així com sol·licitar la denominació social de l’empresa mercantil que volguem crear. 
Guia de tràmits i formes jurídiques: per conèixer les diferents formes jurídiques i analitzar quina s'adequa a la teva situació. 
Agencia Tributaria: informació sobre obligacions fiscals, models impostos i tràmits on line mitjançant la Seu Electrònica. 
Seguretat Social: informació sobre prestacions, cotitzacions, drets i obligacions en matèria de seguretat social tant per a treballadors, pensionistes com empresaris. 
Llei de protecció de Dades: aplicatiu per avaluar com estas aplicant la LOPD al teu negoci i saber què has de tenir en compte si encara no has iniciat l’activitat. 
 
FINANÇAMENT
- Guia de Finançament: tota la informació necessària perquè tinguis clar quins són els productes i ajuts que s'adapten més al teu projecte empresarial. 
- Avalis: ajuda a l’accés al finançament de pimes i autònoms catalanes, davant entitats financeres, millorant les condicions econòmiques de les operacions i cobrint possibles carències de garanties i solvència que les entitats financeres sol·liciten a pimes i autònoms. 
- Institut Català de Finançes: impulsa i facilita l’accés al finançament del teixit empresarial amb seu a Catalunya, principalment pimes, actuant com a complement del sector financer privat. 
- Capitalització de l’atur: per percebre d'una sola vegada l’import total o parcial -segons la modalitat- de la prestació per atur de nivell contributiu. 
 
NOVES TECNOLOGIES 
- EinesTIC: paquet informàtic concebut per donar resposta als requeriments informàtics bàsics d’una petita empresa o d’un treballador autònom.
- ACTIC: és la certificació acreditativa de la competència digital.
 
ALTRES ENLLAÇOS D'INTERÈS
Reempresa: ajuda a emprenedors que volen cedir el seu negoci o a emprenedors que volen agafar el relleu d’un negoci ja existent.
 
 
 

 

 

 

projecte_impuls_web

Darreres ofertes 

Cursos

C/Riera, 7, 1a planta, Mollet del Vallès · 93 570 51 60 · info@emfo.cat

Àrea privada