Mida

Notícies

Avui, el Josep Sampedro al curs de formació ocupacional

Dins dels valors d'emprendre, continuem amb la combinació d'emprenedors i formació. En aquestes sessions, els emprenedors expliquen la seva experiència als alumnes de formació ocupacional. En aquesta ocasió, l'emprenedor Josep Sampedro ha visitat els alumnes d'Administratiu comercial.

El Josep Sampedro ha dedicat la major part de la seva vida professional al sector de la ferreteria com a assalariat. Després de quedar-se a l'atur i no parar de buscar des del primer dia, ha decidit muntar una ferreteria al seu poble. La decisió ha estat fruit de la reflexió i d'analitzar el mercat, la zona i els clients potencials.

A ell li encanta la feina que fa i està molt content de com li ha quedat la seva botiga. De moment ha apostat per treballar cada dia de la setmana (de dilluns a diumenge) per tal de donar-se a conèixer i fer el màxim de vendes possible. Per portar bé una ferreteria és necessaria tenir moltes referències de productes, ara mateix té prop de 2.000 referències i per tal de controlar l'estoc i tenir qualsevol producte ha apostat per fer-se soci de la cooperativa Cadena 88 per tal de tenir qualsevol producte a l'abast del client, tenir preus competitus i no haver de tenir totes les referències a la seva botiga.

El Josep, té en ment crear una botiga online per poder vendre per tot Espanya i espera poder-ho fer en dos o tres anys vista quan ja tingui la botiga més controlada.

26 d'abril de 2012

Àrea privada