Mida

Alta a la borsa de treball

altINSCRIPCIÓ A LA BORSA DE TREBALL D'EMFO

Pots iniciar el procés tu mateix/a, via internet, seguint aquests passos:

  1. Entra a la teva zona privada i, si no en tens accés, APUNTA'T AL WEB D'EMFO
  2. Omple totes les dades persones, experiència laboral, formació... Tot compta, per tant, no et deixis res i no t'oblidis d'adjuntar-hi un currículum actualitzat! Si no en tens, apunta't al taller de currículum i el farem junts!
  3. Sol·licita l'alta a la borsa de treball a Àrea Personal/ Trobar feina/ Alta a la borsa de treball
  4. Rebràs un email per a assistir a una sessió grupal informativa (si us plau, confirma'ns si hi podràs assistir o no)
  5. Si tens totes les dades complertes i el currículum actualitzat, et donarem d'alta a la Borsa de Treball perquè ja puguis apuntar-te a les ofertes. 

Aquest és un procés manual que pot durar una setmana aproximadament. No és un procés automàtic perquè l'objectiu d'EMFO és que les empreses rebin el millor de cada candidat, per això volem revisar i millorar la documentació que després veurà l'entrevistador.

Si tens alguna dificultat per fer-ho, vine a EMFO i podràs fer l'alta amb l'ajuda d'un membre de l'equip des dels ordinadors d'autoservei.


AGÈNCIA DE COL·LOCACIÓ

EMFO és una agència de col·locació que realitza serveis d'intermediació entre la ciutadania i el teixit empresarial. Els serveis que ofereix són:
 
- Activitats d’assessorament i orientació laboral per a persones en situació d'atur o en procés de cerca d'una feina millor.
 
- Borsa de treball: orientem i assessorem la petita i la mitjana empresa. Cerquem els perfils més adequats per al lloc de treball específic de les empreses que contacten amb EMFO a través de l'e-mail: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
 
- Servei de recol·locació i programes d’outplacement individual. Inclouen processos de recol·locació i càpsules dissenyades per recolzar els professionals en una o diverses fases del procès de canvi de feina. Per tant, aquests programes van adreçats a professionals que es troben en un moment de sortida de la seva empresa i s’enfronten a la recerca d’un nou projecte professional.
 

 

EMFO és una agència de col·locació autoritzada pel Servei d'Ocupació de Catalunya amb número 0900000045.

Darreres ofertes 

Cursos

C/Riera, 7, 1a planta, Mollet del Vallès · 93 570 51 60 · info@emfo.cat

Àrea privada