Mida

La recerca de feina

ASSESSORAMENT PERSONALITZAT

Quan una persona arriba a EMFO, el primer que fem és conèixer quina és la seva experiència laboral, quina formació té, i sobretot, quines són les seves competències (habilitats) que més s'ajusten a un perfil professional.alt

D'aquesta manera, a través d'una entrevista personal, podem orientar millor a la persona per tal d'optimitzar la seva recerca de feina i arribar així al seu objectiu laboral. 

És aquí on comença el compromís d' EMFO i del ciutadà o ciutadana per seguir treballant amb ganes en una recerca de feina activa.

 


COM FER LA RECERCA DE FEINA
 

A EMFO hem creat l'itinerari ideal per buscar feina, és a dir, els primers passos que cal seguir quan s'està en un procés de cerca de feina.

1. Es tracta de conèixer-se a un mateix abans d'inciar al procés de cerca i conèixer molt bé l'entorn: què se't dóna bé, què saps fer, on hi ha oportunitats, en quins sectors hi ha feina...

2. A partir d'aquí cal organitzar-se i dissenyar un pla de treball personal.

3. Per seguir amb la cerca hem de tenir la documentació adequada: un currículum i una carta de presentació adequada i adaptada a cada oferta de feina.

4. Saber a on dirigir-se, insistir, fer el seguiment de les candidatures. Si al cap d'un temps, no hem rebut cap citació a una entrevista laboral, cal revisar el què hem fet i millorar-ho.

En el cas que una empresa ens truqui: Sabem com presentar-nos a l'entrevista? Què hem de dir? Com reaccionar? Què hem de saber sobre l'empresa?

>> EMFO et pot ajudar:

Orientació personalitzada i coneixement del perfil professional.
- Estat del mercat laboral actual.
Borses de treball, formació específica, recursos, etc.
- Preparació dels diferents currículums, preparació de les cartes de presentació perquè siguin més atractives per a les empreses.
- Assajar i preparar l'entrevista de feina. 
Motivació i acompanyament.

Consulta l'oferta de tallers i apunta-t'hi per millorar la recerca de feina!

Pots venir directament a la nostra oficina o bé posar-te en contacte amb nosaltres a través del telèfon 93 570 51 60 o a través de l'email  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Darreres ofertes 

Cursos

C/Riera, 7, 1a planta, Mollet del Vallès · 93 570 51 60 · info@emfo.cat

Àrea privada