Programa de contractació de joves en pràctiques dins del marc de la Garantia Juvenil

L’Ajuntament de Mollet té previst contractar 5 joves a través de la convocatòria de contractes en pràctiques per a joves titulats que busquen una primera experiència professional. Aquest programa està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinançat del Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil. El seu objectiu és la contractació laboral en pràctiques de joves amb formació beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya per tal de millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

La iniciativa europea d’ocupació, la Garantia Juvenil, t’ofereix oportunitats en:

.FORMACIÓ per a desenvolupar competències professionals.
.INSERCIÓ en el mercat laboral pràctiques o contractes laborals
.EMPRENEDORIA i autoocupació
.ORIENTACIÓ laboral.

En el marc del programa de Garantia Juvenil a Catalunya, el SOC incentiva la contractació en pràctiques de joves amb formació per millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral i afavorir, i d’aquesta manera, la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

El  Servei d’Ocupació de Catalunya subvenciona els contractes de treball en pràctiques durant un període de sis mesos a jornada completa, a ajuntaments de Catalunya, consells comarcals de Catalunya, i entitats sense ànim de lucre legalment constituïdes i amb centre de treball.

D’aquesta manera, el programa facilita que joves menors de 30 anys a l’atur puguin dur a terme un període de pràctiques laborals, en un termini de 4 mesos després d’haver acabat l’educació formal o bé de quedar-se en situació d’atur.

Els requisits per inscriure’s a Garantia Juvenil. I aquí consulta com t’hi pots apuntar.

El Programa de contractació de joves en pràctiques dins del marc de la Garantia Juvenil està cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrem en breu.👇