In: Comunicació

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de l’Empresa Municipal per la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO), ha contractat aquestes 21 persones en situació d’atur a través de 10 projectes. D’aquests 21, 16 són de perfil peó i 5 de perfil social.
Per la primera tinent d’alcalde, Mireia Dionisio “l’acte d’avui es una mostra més que l’ocupació és una prioritat per aquest equip de govern i, pel que fa aquest programa, el que procurem es ajudar a les persones en situació d’atur donant-los feina amb l’objectiu de formar-los i que puguin incorporar-se al mercat de treball amb una feina estable”. Dionisio també ha destacat que “la feina que faran aquestes persones està estretament lligada amb la millora de l’espai públic, que és un altra de les principals inquietuds d’aquest Ajuntament”.

En concret, els 16 plans d’ocupació de perfil de peó que realitzaran tasques de construcció i neteja s’adrecen a persones en situació d’atur, que no cobren la prestació per desocupació (prestació a nivell contributiu), amb baixa qualificació professional i amb risc d’exclusió social. I els 5 plans de perfil social, també en situació d’atur, realitzaran tasques de dinamització social, desenvolupament cultural, atenció social, entre altres.
Aquesta acció està subvencionades des del Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte Treball als barris i cofinançada pel Ministeri de Treball i de la Seguretat Social.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇