EMFO ET DONA SUPORT A L'HORA DE TROBAR PERSONAL

EMFO, mitjançant el Servei d’Atenció al Ciutadà i a l’Empresa, SACE, disposa d’una borsa de treball adreçada a totes les empreses que vulguin contractar personal. En relació al programa 30 Plus, tal i com estipulen les bases del programa, també s’ofereix aquest servei a la ciutadania i a les empreses de Mollet i dels municipis següents: Sant Fost de Campsentelles, Santa Maria de Martorelles, Martorelles, Montornès del Vallès, Montmeló, Parets del Vallès i La Llagosta.

Som Agència de Col·locació autoritzada pel Servei d’Ocupació de Catalunya amb el número 0900000045.

A més, formem part de la Xarxa de Serveis Locals d’Ocupació (Xaloc), impulsada per la Diputació de Barcelona, que ens reconeix com a Servei Local d’Ocupació de referència on tenim un equip que t’adjudarà a definir les característiques i el perfil professional i a trobar treballadors i treballadores per cobrir aquests llocs de treball.

En la nostra base de dades, tenim treballadors de diferents perfils professionals que es poden ajustar a les necessitats de la teva empresa.

Si vols contractar treballadors, entra aquí.

Informació

A Emfo disposem d’una borsa de treballadors formats i especialitzats amb disponibilitat per treballar.

Agència col·laboradora del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc de les actuacions previstes a ORDRE TSF/310/2016, de 17 de novembre, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per la realització d’accions d’intermediació laboral per a la inserció en el mercat de treball de persones aturades en col·laboració amb agències de col·locació.

Aquest programa està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i finançat pel Ministerio de Empleo y Seguridad Social.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇