INSCRIPCIÓ A LA BORSA DE TREBALL D'EMFO

EMFO som el servei local d’ocupació de l’Ajuntament de Mollet del Vallès. I també oferim aquest servei a la ciutadania de municipis del Baix Vallès que no tenen servei municipal d’ocupació (Sant Fost de Campsentelles, Santa Maria de Martorelles, Martorelles, Montornès del Vallès, Montmeló, Parets del Vallès i La Llagosta).

En relació al programa 30 Plus, tal i com estipulen les bases del programa, també s’ofereix aquest servei a la ciutadania i a les empreses de Mollet i dels municipis als quals s’ofereix cobretura.

Per inscriure’t a les ofertes de feina d’EMFO, t’has de donar d’alta a la borsa de treball aquí. També et pots descarregar l’APP d’EMFO i insciure-t’hi d’una forma més àgil i ràpida.

Per donar-te d’alta a l’Àrea privada, pots iniciar el procés tu mateix/a, via internet, seguint aquests passos:

  1. Entra a la teva zona privada i, si no en tens l’accés, APUNTA’T AL WEB D’EMFO
  2. Omple totes les dades personals, experiència laboral, formació… Tot compta, per tant, no et deixis res i no t’oblidis d’adjuntar-hi un currículum actualitzat! Si no en tens, apunta’t al taller de currículum d’Emfo i el farem junts!
  3. Sol·licita l’alta a la borsa de treball a Àrea Personal/ Trobar feina/ Alta a la borsa de treball
  4. Rebràs un email per a assistir a una sessió grupal informativa (si us plau, confirma’ns si hi podràs assistir o no)
  5. Si tens totes les dades complertes i el currículum actualitzat, et donarem d’alta a la Borsa de Treball perquè ja puguis apuntar-te a les ofertes disponibles.

Aquest és un procés manual que pot durar una setmana aproximadament. No és un procés automàtic perquè l’objectiu d’Emfo és que les empreses rebin el millor de cada candidat. Per això volem revisar i millorar la documentació que després veurà l’entrevistador.

Necessites ajuda?

Si tens alguna dificultat per fer-ho, vine a EMFO i podràs fer l’alta amb l’ajuda d’un membre de l’equip des dels ordinadors d’autoservei.
Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇