FORMACIÓ PROFESSIONALITZADORA

De la formació…a la feina!

Si estàs afectat per un ERTO, treballes poques hores a la setmana o tot i estar treballant tens disponibilitat per a realitzar formació, aprofita per formar-te i realitza pràctiques en empreses.  Informa’t aquí dels cursos disponibles.

Si estàs interessat en algun curs formatiu, pots posar-te en contacte amb nosaltres per apuntar-te al 935705160 o bé enviar-nos un email a info@emfo.cat

FORMACIÓ CONTÍNUA

La formació adreçada a persones treballadores en actiu està cofinançada pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya (que està integrat per la Generalitat de Catalunya, a través del Departament d’Empresa i Ocupació, i per les organitzacions sindicals i empresarials que tenen la consideració de més representatives a l’àmbit de Catalunya) i el SEPE.

Si estàs interessat/da en algun curs formatiu, pots posar-te en contacte amb nosaltres per apuntar-te o bé enviar-nos un email info@emfo.cat

PREGUNTES FREQÜENTS

Aquí trobaràs alguns consells que t’ajudaran en la teva formació:

Estic treballant, puc accedir a cursos de formació?

Des del 2016, a EMFO oferim cursos adreçats a persones treballadores en actiu. Posa’t en contacte amb nosaltres per demanar més informació: 935705160 o info@emfo.cat

On està situat el servei de formació d'EMFO?

Des del novembre de 2016, les noves instal·lacions d’EMFO Forma estan homologades pel SOC per oferir diferents certificats de professionalitat i des de gener de 2016 el Servei de Formació d’EMFO està ubicat a aquestes instal·lacions.

Per a més informació, truca’ns al  935705160, envia’ns un correu a info@emfo.cat o visita’ns a EMFO Forma (av. Calderó, 39 de Mollet del Vallès).

Tinc experiència però no tinc formació, com puc demostrar els meus coneixements?

EMFO disposa de punts d’informació i orientació per al procediment  d’acreditació de competències-ACREDITA’T

El procediment d’avaluació i acreditació de competències professionals adquirides mitjançant l’experiència laboral o vies no formals de formació permet a les persones que hi participen d’aconseguir una certificació que els pot servir per arribar a obtenir un certificat de professionalitat, un títol de formació professional o totes dues coses.

Aquest procediment permet demostrar que la persona capacitada per desenvolupar una activitat professional en la qual ja té experiència pot aconseguir una acreditació oficial.

Des d’EMFO es realitza la fase d’informació i orientació.

Com puc activar la borsa de treball?

Els passos per activar la borsa de treball són els següents:

  1. Entra a la teva zona privada i, si no en tens accés, APUNTA’T AL WEB D’EMFO
  2. Omple totes les dades persones, experiència laboral, formació… Tot compta, per tant, no et deixis res i no t’oblidis d’adjuntar-hi un currículumactualitzat! Si no en tens, apunta’t al taller de currículum i el farem junts!
  3. Sol·licita l’alta a la borsa de treballa Àrea Personal/ Trobar feina/ Alta a la borsa de treball
  4. Rebràs un correu electrònic per a assistir a una sessió grupal informativa(si us plau, confirma’ns si hi podràs assistir o no)
  5. Si tens totes les dades complertes i el currículum actualitzat,et donarem d’alta a la Borsa de Treball perquè ja puguis apuntar-te a les ofertes.

Aquest és un procés manual que pot durar una setmana aproximadament. No és un procés automàtic perquè l’objectiu d’EMFO és que les empreses rebin el millor de cada candidat, per això volem revisar i millorar la documentació que després veurà l’entrevistador.

Si tens alguna dificultat per fer-ho, vine a EMFO (c. Riera, 7 1ª planta) i podràs fer l’alta amb l’ajuda d’un membre de l’equip des dels ordinadors d’autoservei.

HI COL·LABOREN:

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇