Aquí trobaràs alguns consells que t'ajudaran a posar en marxa el teu projecte personal amb el nostre suport:

Ciutadania

Estic a l’atur i vull estudiar, què puc fer?

Posa’t en contacte amb nosaltres al 935705160, envia’ns un correu a info@emfo.cat o vine a EMFO Riera (c. Riera, 7 1ª planta). T’explicarem les diferents opcions formatives o els programes concrets adreçats al teu perfil.

Estic a l’atur i busco feina, a qui m’haig de dirigir?

Posa’t en contacte amb nosaltres al 935705160, envia’ns un correu a info@emfo.cat o vine a EMFO Riera (c. Riera, 7 1ª planta). T’explicarem tots els serveis que et podem oferir.

Estic treballant, puc participar en cursos de formació?

Des del 2016, a EMFO oferim cursos adreçats a persones treballadores en actiu. Posa’t en contacte amb nosaltres per demanar més informació: 935705160 o info@emfo.cat

Què és un certificat de professionalitat?

El certificat de professionalitat és un document oficial que acredita a qui l’obté que és competent professionalment per a desenvolupar una activitat laboral d’acord amb les exigències de la producció i l’ocupació. És a dir, que té els coneixements i habilitats per desenvolupar-la, de forma correcta i d’acord amb les exigències del mercat.

Els certificats de professionalitat són vàlids en tot el territori espanyol. A més, cal tenir en compte que tindran els efectes que els corresponguin segons la normativa de la Unió Europea relativa al sistema general de reconeixement de la formació professional en els estats membres de la Unió i la resta d’estats signataris de l’Acord sobre l’Espai Econòmic Europeu.

Hi ha tres nivells de CP en funció del nivell de dificultat dels continguts del curs. En funció del nivell CP els requisits d’accés dels itineraris seran diferents (per un CP1 cal un certificat d’estudis primaris, per un CP2 cal tenir GES, CFGM, FP1 i/o 2n BUP aprovat i per un CP3 (Batxillerat, CFGS, FP2 o COU).

EMFO ofereix certificats de professionalitat?

Sí. EMFO té aules i un centre homologat la qual cosa li permet impartir certificats de professionalitat de les especialitats en que te aules homologades.

Per obtenir un certificat de professionalitat, l’alumnat a part d’acreditar un mínim del 75% d’assistència en cada mòdul formatiu, ha de superar amb avaluació positiva tots els mòduls formatius associats a cada unitat de competència del Certificat de Professionalitat.

Com cada any, EMFO oferirà diferents certificats de professionalitat. Per a més informació, truca’ns al 930185476, envia’ns un correu a info@emfo.cat o visita’ns a EMFO Longarón (av. Calderó, 39 de Mollet del Vallès).

On està situat el servei de formació d’EMFO?

Des del novembre de 2016, les noves instal·lacions d’EMFO Longarón estan homologades pel SOC per oferir diferents certificats de professionalitat i des de gener de 2016 el Servei de Formació d’EMFO està ubicat a aquestes instal·lacions.

Per a més informació, truca’ns al 930185476, envia’ns un correu a info@emfo.cat o visita’ns a EMFO Longarón (av. Calderó, 39 de Mollet del Vallès).

Tinc experiència però no tinc formació, com puc demostrar els meus coneixements?

EMFO disposa de punts d’informació i orientació per al procediment  d’acreditació de competències-ACREDITA’T

El procediment d’avaluació i acreditació de competències professionals adquirides mitjançant l’experiència laboral o vies no formals de formació permet a les persones que hi participen d’aconseguir una certificació que els pot servir per arribar a obtenir un certificat de professionalitat, un títol de formació professional o totes dues coses.

Aquest procediment permet demostrar que la persona capacitada per desenvolupar una activitat professional en la qual ja té experiència pot aconseguir una acreditació oficial.

Des d’EMFO es realitza la fase d’informació i orientació.

Com puc activar la borsa de treball?

Els passos per activar la borsa de treball són els següents:

  1. Entra a la teva zona privada i, si no en tens accés, APUNTA’T AL WEB D’EMFO
  2. Omple totes les dades persones, experiència laboral, formació… Tot compta, per tant, no et deixis res i no t’oblidis d’adjuntar-hi un currículumactualitzat! Si no en tens, apunta’t al taller de currículum i el farem junts!
  3. Sol·licita l’alta a la borsa de treballa Àrea Personal/ Trobar feina/ Alta a la borsa de treball
  4. Rebràs un correu electrònic per a assistir a una sessió grupal informativa(si us plau, confirma’ns si hi podràs assistir o no)
  5. Si tens totes les dades complertes i el currículum actualitzat,et donarem d’alta a la Borsa de Treball perquè ja puguis apuntar-te a les ofertes.

Aquest és un procés manual que pot durar una setmana aproximadament. No és un procés automàtic perquè l’objectiu d’EMFO és que les empreses rebin el millor de cada candidat, per això volem revisar i millorar la documentació que després veurà l’entrevistador.

Si tens alguna dificultat per fer-ho, vine a EMFO (c. Riera, 7 1ª planta) i podràs fer l’alta amb l’ajuda d’un membre de l’equip des dels ordinadors d’autoservei.

Un cop ja estic donat d’alta a la borsa de treball, com funciona?

Si estic interessat en fer la prova ACTIC, on m’haig de dirigir?

Posa’t en contacte amb EMFO al 935705160, a info@emfo.cat o visita’ns a c. Riera, 7 1ª planta de Mollet del Vallès. T’explicarem com és la prova, on t’has d’inscriure i et facilitarem informació sobre el material formatiu perquè a EMFO som centre col·laborador ACTIC.

Com puc preparar-me per la prova ACTIC?

A EMFO som centre col·laborador ACTIC des del 2013. Per aquest motiu, si necessites informació sobre com és la prova, on et pots inscriure o realitzar-la posa’t en contacte amb nosaltres al 935705160 o info@emfo.cat

Sóc jove i no he acabat la ESO, què puc fer?

Vine a EMFO i t’explicarem els serveis que et podem oferir tan si busques feina com si vols continuar estudiant. Des d’espais adreçats a la recerca de feina només per a joves, fins a formació professionalitzadora de cuiner, cambrer, auxiliar d’estètica, mosso de magatzem o comerç.
Ens trobaràs al c. Riera, 7 1ª planta de Mollet del Vallès. També ens pots enviar un correu a info@emfo.cat o trucar al 935705160.

Sóc jove amb estudis superiors i vull treballar. Què puc fer?

Vine a EMFO i t’explicarem els serveis que et podem oferir; des d’un espai de recerca de feina adreçat a joves amb el suport d’orientadors laborals fins a un programa formatiu a assolir un nivell d’anglès B2 i a millorar les competències digitals (ACTIC mitjà).

He perdut la contrasenya de la borsa, què haig de fer?

Posa’t en contacte amb nosaltres al 935705160 o a info@emfo.cat i t’enviarem una nova contrasenya per correu electrònic.

Com puc millorar el meu currículum?

A EMFO t’oferim tallers adreçats a millorar el propi currículum amb el suport d’orientadors. Per participar-hi has d’estar inscrit a EMFO. Si et vols inscriure, vine al c. Riera, 7 1ª planta i t’explicarem els tallers programats.

Com puc practicar una entrevista de feina?

A EMFO t’oferim tallers adreçats a practicar una entrevista de feina amb el suport d’orientadors. Per participar-hi has d’estar inscrit a EMFO. Si et vols inscriure, vine al c. Riera, 7 1ª planta i t’explicarem els tallers programats.

Si encara tinc dubtes, amb qui m’haig de posar en contacte?

Davant de qualsevol dubte posa’t en contacte amb EMFO al 935705160, a info@emfo.cat o visita’ns a c. Riera, 7 1ª planta de Mollet del Vallès.

Quins negocis nous hi ha a Mollet?

A través del Viver Virtual d’EMFO podràs consultar tots els nous negocis que han obert a Mollet del Vallès, al Baix Vallès o a altres poblacions de Catalunya. Els emprenedors han rebut el suport i l’assessorament de l’equip d’EMFO.

Per a què em serveix estar inscrit a Garantia Juvenil?

La Garantia Juvenil és una iniciativa a nivell europeu per reduir l’atur juvenil que aglutina diversos serveis. Aquests serveis s’ofereixen als joves inscrits a aquesta iniciativa. Alguns dels programes als quals es pot accedir si estàs inscrit a Garantia Juvenil són: FEM Ocupació per a joves, Joves per l’Ocupació, Projectes Singulars, Espai de Recerca de Feina, Incentius a la contractació, Beneficis per emprenedors i autònoms de contractació de joves, etc.

Per poder inscriure’s a Garantia Juvenil cal tenir entre 16 i 29 anys. A més, has d’estar en situació d’atur i no has d’estar estudiant.

Com em puc apuntar a Garantia Juvenil?

Posa’t en contacte amb EMFO al 935705160, a info@emfo.cat o visita’ns a c. Riera, 7 1ª planta de Mollet del Vallès i t’explicarem el procés per poder-te inscriure amb el suport del tècnic impulsor de Garantia Juvenil.

Com em puc apuntar als programes de formació per a joves?

Posa’t en contacte amb EMFO al 935705160, a info@emfo.cat o visita’ns a c. Riera, 7 1ª planta de Mollet del Vallès i t’explicarem el ventall de programes adreçat als joves. El primer pas: incriure’t a Garantia Juvenil.

Formadors

Puc ser formador a EMFO?

Què he de fer per ser formador a EMFO?

Per què he de presentar-me a una licitació?

Quina documentació he de presentar en una licitació?

Empreses

Quins serveis ofereix EMFO a les empreses?

A EMFO treballem enèrgicament per millorar el desenvolupament econòmic de Mollet i l’ocupabilitat de la seva ciutadania.

Volem cuidar la nostra relació amb l’empresa i que EMFO sigui imprescindible per a l’empresa. Oferim serveis i oportunitats de qualitat per crear, assessorar i ajudar les empreses del territori.

A EMFO t’oferim:

Alumnes en pràctiques i contractacions subvencionades: oportunitat de formar l’alumnat en una nova activitat i professió..

Borsa de treball i Agència de Col·locació: a EMFO busquem els perfils més adequats per al lloc de treball que té disponible cada empresa. Seleccionem i preparem als candidats.

Assessorament: orientem i ajudem la petita i mitjana empresa ja constituïda.

Servei de neteja i manteniment (PIVEM): des d’aquest projecte oferim serveis de neteja i manteniment a les empreses públiques, privades i altres entitats.

Difusió: com a empresa de l’Ajuntament de Mollet, informem constantment la població de les nostres accions i activitats, i en fem difusió a través de la nostra pàgina web i xarxes socials.Consulta la carta de serveis del PIVEM i d’EMFO.

Necessito contractar personal, com funciona la borsa de treball?

Com puc donar-me d’alta per enviar una oferta?

Pots donar-te d’alta aquí: http://www.emfo.com/empreses/contractacio-de-personal
Per qualsevol dubte, contacte amb EMFO al 935705160 o a info@emfo.cat

Quina descripció ha de contenir una oferta de feina?

Puc acollir joves en pràctiques?

Què són les contractacions subvencionades?

Quines facilitats hi ha actualment per contractar personal?

Com puc millorar la formació dels meus treballadors?

EMFO ofereix cursos adreçats específicament a persones treballadores en actiu. Qualsevol persona treballadora o qualsevol empresa pot adreçar-se a EMFO per conèixer la programació de cursos adreçats específicament a persones en actiu.

Els cursos es programen en horari de vespre per a facilitar als participants la seva assistència.

Posa’t en contacte amb nosaltres per demanar més informació: 935705160 o info@emfo.cat

Emprenedors

Vull obrir el meu propi negoci però per on començo?

Si ets emprenedor i vols crear una empresa, a EMFO t’ajudem i et guiem durant aquest procés, des de l’inici, fins a la seva constitució.

També t’acompanyem en la consolidació del teu negoci perquè tant important és el moment de creació com el d’inici d’activitat i els primers anys de posada en funcionament.

Consulta aquí tots els serveis que t’oferim.

Truca’ns al 935705160 o envia’ns un correu a info@emfo.cat 

Vull donar el meu negoci d’alta, què he de fer?

A EMFO t’assessorem sobre la forma jurídica que millor s’adapta a la teva realitat de negoci.

A més, t’oferim la tramitació telemàtica de l’alta de l’empresa a través del Document Únic Electrònic, això és possible gràcies a la incorporació de Mollet del Vallès (2014) a la Xarxa CIRCE (Centro de Información y Red de Creación de Empresas), una iniciativa del Ministerio de Industria, Energía y Turismo.

Informa’t també sobre la bonificació de fins al 75% en l’import de la taxa d’obertura de nova activitat i bonificació en la llicència d’obres per a aquelles persones que estiguin a l’atur.

Truca’ns al 935705160 o envia’ns un correu a info@emfo.cat

Necessito formar-me, què puc fer?

A Emfo oferim formació pràctica a les persones emprenedores per tal que puguin fer realitat la seva idea de negoci amb totes les eines i garanties necessàries. L’objectiu final és obrir el negoci però també consolidar-lo.

Aquí trobaràs els cursos que tenen les inscripcions obertes. I si no trobes el que t’interessa, posa’t en contacte amb nosaltres al 935705160 o info@emfo.cat 

Vull formar-me en noves tecnologies per gestionar la web i les xarxes del meu negoci. Quina formació em podeu oferir?

A Emfo oferim formació pràctica a les persones emprenedores per tal que puguin fer realitat la seva idea de negoci amb totes les eines i garanties necessàries. L’objectiu final és obrir el negoci però també consolidar-lo.

Aquí trobaràs els cursos que tenen les inscripcions obertes. I si no trobes el que t’interessa, posa’t en contacte amb nosaltres al 935705160 o info@emfo.cat 

 

Quins altres negocis han obert a Mollet?

El Viver Virtual d’EMFO és un espai on es publiquen els nous negocis que han obert a Mollet del Vallès, al Baix Vallès o a altres poblacions de Catalunya que han rebut el suport i l’assessorament de l’equip d’EMFO.

Els voleu conèixer? Entreu i remeneu! http://vivervirtual.emfo.com/

Vull treballar a EMFO, què he de fer?

EMFO de Mollet del Vallès necessita incorporar tècnics en diversos moments al llarg de l’any per a realitzar la tasca d’orientació laboral a demandants d’ocupació, majoritàriament en situació d’atur.

Si tens titulació universitària, et pots inscriure directament a la nostra borsa d’orientadors i formadors http://seleccio.emfo.com/

La inscripció com a candidat és un procés que dura aproximadament una hora perquè hauràs d’introduir la informació que t’anirem demanant i també respondre alguns qüestionaris.

Si tens algun dubte pots contactar amb nosaltres al 935705160 o enviant un correu a info@emfo.cat

Passos a seguir per inscriure’t a la borsa d’EMFO.

Els passos per activar la borsa de treball són els següents:

  1. Entra a la teva zona privadai, si no en tens accés, APUNTA’T AL WEB D’EMFO
  2. Omple totes les dades persones, experiència laboral, formació… Tot compta, per tant, no et deixis res i no t’oblidis d’adjuntar-hi un currículumactualitzat! Si no en tens, apunta’t al taller de currículum i el farem junts!
  3. Sol·licita l’alta a la borsa de treballa Àrea Personal/ Trobar feina/ Alta a la borsa de treball
  4. Rebràs un correu electrònic per a assistir a una sessió grupal informativa(si us plau, confirma’ns si hi podràs assistir o no)
  5. Si tens totes les dades complertes i el currículum actualitzat,et donarem d’alta a la Borsa de Treball perquè ja puguis apuntar-te a les ofertes.

Aquest és un procés manual que pot durar una setmana aproximadament. No és un procés automàtic perquè l’objectiu d’EMFO és que les empreses rebin el millor de cada candidat, per això volem revisar i millorar la documentació que després veurà l’entrevistador.

Si tens alguna dificultat per fer-ho, vine a EMFO (c. Riera, 7 1ª planta) i podràs fer l’alta amb l’ajuda d’un membre de l’equip des dels ordinadors d’autoservei.

Necessites més informació?

Pots consultar fer-nos una trucada i t’atendrem. També pots posar-te en contacte amb nosaltres mitjançant qualsevol de les opcions que trobaràs a la pàgina contacte.
Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇