CERTIFICACIÓ ACREDITATIVA DE LA COMPETÈNCIA DIGITAL

L’ACTIC és la certificació acreditativa de la competència digital, entesa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació que les persones despleguen en situacions reals per assolir objectius determinats amb eficàcia i eficiència.

Des de juliol 2013, EMFO SL és un nou centre col·laborador de l’ACTIC. En concret, això vol dir que permet fer la prova ACTIC a tots aquells ciutadans majors de 16 anys que ho desitgin i els facilita informació sobre la mateixa i accés al material formatiu que hi ha a la xarxa.

Les persones que superen la prova obtenen un certificat (bàsic, mitjà o avançat) de la Generalitat que els acredita un nivell de competències TIC davant de qualsevol empresa o administració.

Obtenir el Certificat ACTIC pot facilitar l’obtenció de feina, la promoció professional, l’accés a eines d’aprenentatge virtual i l’obtenció d’un certificat professional. Consulta més informació i inscriu-te per venir a fer la prova aquí!

Per començar et proposem una sèrie de recursos online per preparar-te per a l’examen de nivell bàsic, mig, i avançat:

VOLS MÉS INFORMACIÓ?

Si tens qualsevol dubte, contacta amb nosaltres al 935 705 160 o omple el nostre formulari de contacte aquí.

 

Informació relacionada

Consulta aquí el díptic informatiu sobre els dubtes més freqüents de la porva Actic.

Fes clic per veure el reportatge sobre l’ACTIC a EMFO, emès per TV3, el 4 d’agost del 2015.

Escolta el programa de ràdio “Posa’t les piles” de Ràdio Mollet sobre les competències digitals.