CERTIFICACIÓ ACREDITATIVA DE LA COMPETÈNCIA DIGITAL

L’ACTIC és la certificació acreditativa de la competència digital, entesa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació que les persones despleguen en situacions reals per assolir objectius determinats amb eficàcia i eficiència.

Des de juliol 2013, EMFO SL és un nou centre col·laborador de l’ACTIC. En concret, això vol dir que permet fer la prova ACTIC a tots aquells ciutadans majors de 16 anys que ho desitgin i els facilita informació sobre la mateixa i accés al material formatiu que hi ha a la xarxa.

Les persones que superen la prova obtenen un certificat (bàsic, mitjà o avançat) de la Generalitat que els acredita un nivell de competències TIC davant de qualsevol empresa o administració.

Obtenir el Certificat ACTIC pot facilitar l’obtenció de feina, la promoció professional, l’accés a eines d’aprenentatge virtual i l’obtenció d’un certificat professional. Consulta més informació i inscriu-te per venir a fer la prova aquí!

Per començar et proposem una sèrie de recursos online per preparar-te per a l’examen de nivell bàsic, mig, i avançat:

DEMANA'NS MÉS INFORMACIÓ, NO ESPERIS MÉS!

Si tens qualsevol dubte, contacta amb nosaltres al Whatsapp 679333158, truca’ns 935 705 160 o omple el nostre formulari de contacte aquí.

Informació relacionada

Consulta aquí el díptic informatiu sobre els dubtes més freqüents de la porva Actic i visiona el vídeo sobre com és la prova.

Fes clic per veure el reportatge sobre l’ACTIC a EMFO, emès per TV3, el 4 d’agost del 2015.

Escolta el programa de ràdio “Posa’t les piles” de Ràdio Mollet sobre les competències digitals.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇