Salutació de l'alcalde de Mollet

Em plau saludar-vos des de la nova pàgina web dels serveis municipals d’ocupació de l’Ajuntament de Mollet del Vallès.

En aquest nou portal trobareu els diferents serveis que oferim a la nostra ciutat per fomentar l’ocupació i per millorar l’ocupabilitat de la ciutadania de Mollet i del Baix Vallès.

També us informarà de forma actualitzada sobre totes les accions previstes i, alhora, té un format que agilitza els tràmits d’inscripció a les diferents accions perquè tothom se’n pugui beneficiar.

Us animem doncs a visitar els diferents apartats de la pàgina web per conèixer tots els serveis i recursos que l’Ajuntament de Mollet posa a la vostra disposició!

Josep Monràs

Serveis municipals d'ocupació

Actualment, els serveis que oferim a través del serveis municipals d’ocupació de l’Ajuntament de Mollet són:

  • orientació
  • formació
  • emprenedoria
  • joves
  • borsa de treball
  • suport a empreses
  • PIVEM

Serveis municipals d'ocupació - Ajuntament de Mollet del Vallès

Els serveis municipals d’ocupació de l’Ajuntament de Mollet del Vallès van ser creats l’any 1989 per donar suport a la ciutadania  i tenir un paper actiu en el desenvolupament social i econòmic de Mollet i el Baix Vallès.

L’objectiu principal d’aquest servei és ajudar i donar suport a la ciutadania de Mollet i del Baix Vallès a trobar feina i/o millorar-la a través de proporcionar-los recursos i fomentant una actitud pro activa.

 

Consulta aquí la memòria anual:

Memòria EMFO 2017

Això què vol dir?

Ajudem al ciutadà en tot allò què necessiti i en totes les fases de recerca de feina:

  • Recursos: ordinadors, com crear un currículum, ofertes de feina…
  • Motivació: donem les eines per tal que el ciutadà es contagi de l’esperit de millora, de les ganes de treballar i de l’esforç de seguir cada dia.
  • Formació: cursos de motivació, cursos de noves tecnologies, cursos sobre professions…

Esforç, compromís, motivació

Els serveis municipals d’ocupació de Mollet donen eines, pautes, suport i orientació a la ciutadania i és aquesta qui ha d’esforçar-se i comprometre’s amb el seu objectiu.

ET DONEM EL NOSTRE SUPORT

I TOTES LES EINES QUE NECESSITES PER ACONSEGUIR ELS TEUS OBJECTIUS

El centre

L’Ajuntament de Mollet disposa de tres espais que ofereixen serveis a la ciutadania de Mollet i del Baix Vallès: Orienta, Forma i Emprèn.

Més informació »

Recursos

Ordinadors amb internet, telèfon, impressora, recursos on-line (plantilles, borses per sectors…), ofertes de feina, …

Més informació »

Formació

A l’Ajuntament de Mollet tenim clar que ens hem de continuar formant, tant les persones aturades com les persones en actiu.

Més informació »

Esforç

Et donem les eines, suport i orientació a la ciutadania i és aquesta qui ha d’esforçar-se i comprometre’s amb el seu objectiu.

Més informació »

Compromís

Als serveis municipals d’ocupació orientem i donem suport a tota persona compromesa amb un objectiu laboral que busqui feina o vulgui millorar-la.

Més informació »

Motivació

A l’Ajuntament de Mollet donem les eines per tal que el ciutadà es contagi de l’esperit de millora, de les ganes de treballar i de l’esforç de seguir cada dia.

Més informació »