Salutació de l'alcaldessa de Mollet

Des del 1989 l’Ajuntament de Mollet del Vallès compta amb serveis municipals d’Ocupació a disposició de la ciutadania i de les empreses perquè els molletans i les molletanes tinguin més possibilitats de trobar feina.

L’Ajuntament ha d’estar al costat de les persones i ha de poder aportar els recursos necessaris per tal que tinguin el màxim d’opcions possibles per accedir al mercat de treball. La feina és vital per al desenvolupament personal i familiar de les persones. Alhora també és imprescindible dotar d’eines i serveis per a les empreses, per tal que puguin créixer i consolidar-se a la ciutat.

Per això, mentre hi hagi una sola persona que busqui una oportunitat de feina o una empresa que vulgui innovar o transformar-se, allà estarem presents, acompanyant i intentant buscar solucions.

Us animo a conèixer tots els serveis i recursos que l’Ajuntament de Mollet posa a la vostra disposició per a la recerca de feina, el creixement professional i la millora de la productivitat de l’empresariat.

Mireia Dionisio

Serveis municipals d'ocupació

Actualment, els serveis que oferim a través del serveis municipals d’ocupació de l’Ajuntament de Mollet són:

 • orientació laboral i formativa
 • formació
 • emprenedoria
 • empreses
 • borsa de treball
 • joves
 • Plans d’ocupació municipals

Salutació de la consellera delegada d'EMFO, Encarna Ortiz

Des de les regidories d’Ocupació i d’EMFO de l’Ajuntament de Mollet del Vallès treballem cada dia per oferir un servei integral tant a les persones com a les empreses de Mollet del Vallès. Per això, posem a la seva disposició tots els serveis municipals necessaris per aconseguir-ho.

En el camp de l’ocupació, a Mollet oferim assessorament, formació professionalitzadora i orientació personalitzats tant a les persones que busquen feina com per les que cerquen un canvi professional o han decidit autoocupar-se.

En els àmbits d’emprenedoria i d’empreses, a més d’assessorar-les des del seu naixement, els donem suport perquè avancin en la transformació digital, en la innovació, i es consolidin. I en aquest àmbit també oferim un servei d’intermediació laboral a les empreses que requereixen cobrir llocs de treball.

Per tal que coneguis tots els serveis que vam oferir-te durant el 2023, aquí pots consultar la memòria d’EMFO.

A Mollet, seguim avançant junts!

Encarna Ortiz Jurado, consellera delegada d’EMFO
Quarta tinenta d’alcaldessa i Regidora Coordinadora de l’Àrea de Govern Obert, Desenvolupament Econòmic i Innovació a l’Ajuntament de Mollet del Vallès

Serveis municipals d'ocupació - Ajuntament de Mollet del Vallès

Els serveis municipals d’ocupació de l’Ajuntament de Mollet del Vallès van ser creats l’any 1989 per donar suport a la ciutadania  i tenir un paper actiu en el desenvolupament social i econòmic de Mollet i el Baix Vallès.

L’objectiu principal d’aquest servei és ajudar i donar suport a la ciutadania de Mollet i del Baix Vallès a trobar feina i/o millorar-la a través de proporcionar-los recursos i fomentant una actitud pro activa.

Consulta aquí la memòria anual:

Memòria EMFO 2023

Missió dels serveis municipals d'ocupació

Promoure el desenvolupament econòmic i social sostenible en la ciutat de Mollet i el Baix Vallès, mitjançant la informació, orientació, formació i inserció als seus ciutadans, impulsant i donant suport al teixit empresarial, tant en la creació com en el seu manteniment. Tot això desenvolupat amb un compromís social i de qualitat de servei.

Això què vol dir?

Ajudem al ciutadà en tot allò què necessiti i en totes les fases de recerca de feina:

 • Recursos: ordinadors, com crear un currículum, ofertes de feina…
 • Motivació: donem les eines per tal que el ciutadà es contagi de l’esperit de millora, de les ganes de treballar i de l’esforç de seguir cada dia.
 • Formació: cursos de motivació, cursos de noves tecnologies, cursos sobre professions…

Esforç, compromís, motivació

Els serveis municipals d’ocupació de Mollet donen eines, pautes, suport i orientació a la ciutadania i és aquesta qui ha d’esforçar-se i comprometre’s amb el seu objectiu.

ET DONEM EL NOSTRE SUPORT

I TOTES LES EINES QUE NECESSITES PER ACONSEGUIR ELS TEUS OBJECTIUS

El centre

L’Ajuntament de Mollet disposa de tres espais que ofereixen serveis a la ciutadania de Mollet i del Baix Vallès: Orienta, Forma i Emprèn.

Més informació »

Recursos

Ordinadors amb internet, telèfon, impressora, recursos on-line (plantilles, borses per sectors…), ofertes de feina, …

Més informació »

Formació

A l’Ajuntament de Mollet tenim clar que ens hem de continuar formant, tant les persones aturades com les persones en actiu.

Més informació »

Esforç

Et donem les eines, suport i orientació a la ciutadania i és aquesta qui ha d’esforçar-se i comprometre’s amb el seu objectiu.

Més informació »

Compromís

Als serveis municipals d’ocupació orientem i donem suport a tota persona compromesa amb un objectiu laboral que busqui feina o vulgui millorar-la.

Més informació »

Motivació

A l’Ajuntament de Mollet donem les eines per tal que el ciutadà es contagi de l’esperit de millora, de les ganes de treballar i de l’esforç de seguir cada dia.

Més informació »

Política de qualitat

L’Ajuntament de Mollet del Vallès a traves de l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació, SL, (EMFO), lluita diàriament per canviar i millorar el seu servei i materialitza aquest compromís amb els principis següents:

 • Busquem la satisfacció dels ciutadans i empreses de Mollet i el Baix Vallés oferint-los un servei professional i personalitzat i amb la major rapidesa i eficàcia possible.
 • Amb la voluntat de conèixer les necessitats i inquietuds mantenim una comunicació amb ajuntaments, organismes, empreses i ciutadans i busquem sempre un diàleg professional.
 • L’equip intern d’EMFO fa possible aquesta qualitat de servei. Busquem la seva participació activa i fomentem la seva capacitat de decisió.
 • Ens comprometem a acomplir els requisits legals aplicables, amb la redefinició dels objectius anuals i a millorar contínuament l’eficàcia del Sistema de Gestió de la Qualitat.
 • Tot això fomentat per un esperit de millora continua i de canvi constant.

Consulta els objectius estratègics de qualitat d’EMFO, vigents des de l’any 2009.

Des de l’any 2004, EMFO està certificat per oferir formació ocupacional amb el Certificat de qualitat ISO. 

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇