Salutació de l'alcalde de Mollet

Em plau saludar-vos des de la nova pàgina web dels serveis municipals d’ocupació de l’Ajuntament de Mollet del Vallès.

En aquest nou portal trobareu els diferents serveis que oferim a la nostra ciutat per fomentar l’ocupació i per millorar l’ocupabilitat de la ciutadania de Mollet i del Baix Vallès.

També us informarà de forma actualitzada sobre totes les accions previstes i, alhora, té un format que agilitza els tràmits d’inscripció a les diferents accions perquè tothom se’n pugui beneficiar.

Us animem doncs a visitar els diferents apartats de la pàgina web per conèixer tots els serveis i recursos que l’Ajuntament de Mollet posa a la vostra disposició!

Josep Monràs

Serveis municipals d'ocupació

Actualment, els serveis que oferim a través del serveis municipals d’ocupació de l’Ajuntament de Mollet són:

 • orientació laboral i formativa
 • formació
 • emprenedoria
 • empreses
 • borsa de treball
 • joves
 • Plans d’ocupació municipals

Serveis municipals d'ocupació - Ajuntament de Mollet del Vallès

Els serveis municipals d’ocupació de l’Ajuntament de Mollet del Vallès van ser creats l’any 1989 per donar suport a la ciutadania  i tenir un paper actiu en el desenvolupament social i econòmic de Mollet i el Baix Vallès.

L’objectiu principal d’aquest servei és ajudar i donar suport a la ciutadania de Mollet i del Baix Vallès a trobar feina i/o millorar-la a través de proporcionar-los recursos i fomentant una actitud pro activa.

Consulta aquí la memòria anual:

Memòria EMFO 2021

Missió dels serveis municipals d'ocupació

Promoure el desenvolupament econòmic i social sostenible en la ciutat de Mollet i el Baix Vallès, mitjançant la informació, orientació, formació i inserció als seus ciutadans, impulsant i donant suport al teixit empresarial, tant en la creació com en el seu manteniment. Tot això desenvolupat amb un compromís social i de qualitat de servei.

Això què vol dir?

Ajudem al ciutadà en tot allò què necessiti i en totes les fases de recerca de feina:

 • Recursos: ordinadors, com crear un currículum, ofertes de feina…
 • Motivació: donem les eines per tal que el ciutadà es contagi de l’esperit de millora, de les ganes de treballar i de l’esforç de seguir cada dia.
 • Formació: cursos de motivació, cursos de noves tecnologies, cursos sobre professions…

Esforç, compromís, motivació

Els serveis municipals d’ocupació de Mollet donen eines, pautes, suport i orientació a la ciutadania i és aquesta qui ha d’esforçar-se i comprometre’s amb el seu objectiu.

Visita els espais d'EMFO

ET DONEM EL NOSTRE SUPORT

I TOTES LES EINES QUE NECESSITES PER ACONSEGUIR ELS TEUS OBJECTIUS

El centre

L’Ajuntament de Mollet disposa de tres espais que ofereixen serveis a la ciutadania de Mollet i del Baix Vallès: Orienta, Forma i Emprèn.

Més informació »

Recursos

Ordinadors amb internet, telèfon, impressora, recursos on-line (plantilles, borses per sectors…), ofertes de feina, …

Més informació »

Formació

A l’Ajuntament de Mollet tenim clar que ens hem de continuar formant, tant les persones aturades com les persones en actiu.

Més informació »

Esforç

Et donem les eines, suport i orientació a la ciutadania i és aquesta qui ha d’esforçar-se i comprometre’s amb el seu objectiu.

Més informació »

Compromís

Als serveis municipals d’ocupació orientem i donem suport a tota persona compromesa amb un objectiu laboral que busqui feina o vulgui millorar-la.

Més informació »

Motivació

A l’Ajuntament de Mollet donem les eines per tal que el ciutadà es contagi de l’esperit de millora, de les ganes de treballar i de l’esforç de seguir cada dia.

Més informació »

Política de qualitat

L’Ajuntament de Mollet del Vallès a traves de l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació, SL, (EMFO), lluita diàriament per canviar i millorar el seu servei i materialitza aquest compromís amb els principis següents:

 • Busquem la satisfacció dels ciutadans i empreses de Mollet i el Baix Vallés oferint-los un servei professional i personalitzat i amb la major rapidesa i eficàcia possible.
 • Amb la voluntat de conèixer les necessitats i inquietuds mantenim una comunicació amb ajuntaments, organismes, empreses i ciutadans i busquem sempre un diàleg professional.
 • L’equip intern d’EMFO fa possible aquesta qualitat de servei. Busquem la seva participació activa i fomentem la seva capacitat de decisió.
 • Ens comprometem a acomplir els requisits legals aplicables, amb la redefinició dels objectius anuals i a millorar contínuament l’eficàcia del Sistema de Gestió de la Qualitat.
 • Tot això fomentat per un esperit de millora continua i de canvi constant.

Consulta els objectius estratègics de qualitat d’EMFO, vigents des de l’any 2009.

Des de l’any 2004, EMFO està certificat per oferir formació ocupacional amb el Certificat de qualitat ISO. 

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇