Salutació de l'alcalde de Mollet

Em plau saludar-vos des de la nova pàgina web dels serveis municipals d’ocupació de l’Ajuntament de Mollet del Vallès.

En aquest nou portal trobareu els diferents serveis que oferim a la nostra ciutat per fomentar l’ocupació i per millorar l’ocupabilitat de la ciutadania de Mollet i del Baix Vallès.

També us informarà de forma actualitzada sobre totes les accions previstes i, alhora, té un format que agilitza els tràmits d’inscripció a les diferents accions perquè tothom se’n pugui beneficiar.

Us animem doncs a visitar els diferents apartats de la pàgina web per conèixer tots els serveis i recursos que l’Ajuntament de Mollet posa a la vostra disposició!

Josep Monràs

Serveis municipals d'ocupació

Actualment, els serveis que oferim a través del serveis municipals d’ocupació de l’Ajuntament de Mollet són:

 • orientació
 • formació
 • emprenedoria
 • joves
 • borsa de treball
 • suport a empreses
 • PIVEM

Serveis municipals d'ocupació - Ajuntament de Mollet del Vallès

Els serveis municipals d’ocupació de l’Ajuntament de Mollet del Vallès van ser creats l’any 1989 per donar suport a la ciutadania  i tenir un paper actiu en el desenvolupament social i econòmic de Mollet i el Baix Vallès.

L’objectiu principal d’aquest servei és ajudar i donar suport a la ciutadania de Mollet i del Baix Vallès a trobar feina i/o millorar-la a través de proporcionar-los recursos i fomentant una actitud pro activa.

Consulta aquí la memòria anual:

Memòria EMFO 2020

Missió dels serveis municipals d'ocupació

Promoure el desenvolupament econòmic i social sostenible en la ciutat de Mollet i el Baix Vallès, mitjançant la informació, orientació, formació i inserció als seus ciutadans, impulsant i donant suport al teixit empresarial, tant en la creació com en el seu manteniment. Tot això desenvolupat amb un compromís social i de qualitat de servei.

Això què vol dir?

Ajudem al ciutadà en tot allò què necessiti i en totes les fases de recerca de feina:

 • Recursos: ordinadors, com crear un currículum, ofertes de feina…
 • Motivació: donem les eines per tal que el ciutadà es contagi de l’esperit de millora, de les ganes de treballar i de l’esforç de seguir cada dia.
 • Formació: cursos de motivació, cursos de noves tecnologies, cursos sobre professions…

Esforç, compromís, motivació

Els serveis municipals d’ocupació de Mollet donen eines, pautes, suport i orientació a la ciutadania i és aquesta qui ha d’esforçar-se i comprometre’s amb el seu objectiu.

Visita els espais d'EMFO

ET DONEM EL NOSTRE SUPORT

I TOTES LES EINES QUE NECESSITES PER ACONSEGUIR ELS TEUS OBJECTIUS

El centre

L’Ajuntament de Mollet disposa de tres espais que ofereixen serveis a la ciutadania de Mollet i del Baix Vallès: Orienta, Forma i Emprèn.

Més informació »

Recursos

Ordinadors amb internet, telèfon, impressora, recursos on-line (plantilles, borses per sectors…), ofertes de feina, …

Més informació »

Formació

A l’Ajuntament de Mollet tenim clar que ens hem de continuar formant, tant les persones aturades com les persones en actiu.

Més informació »

Esforç

Et donem les eines, suport i orientació a la ciutadania i és aquesta qui ha d’esforçar-se i comprometre’s amb el seu objectiu.

Més informació »

Compromís

Als serveis municipals d’ocupació orientem i donem suport a tota persona compromesa amb un objectiu laboral que busqui feina o vulgui millorar-la.

Més informació »

Motivació

A l’Ajuntament de Mollet donem les eines per tal que el ciutadà es contagi de l’esperit de millora, de les ganes de treballar i de l’esforç de seguir cada dia.

Més informació »

Política de qualitat

L’Ajuntament de Mollet del Vallès a traves de l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació, SL, (EMFO), lluita diàriament per canviar i millorar el seu servei i materialitza aquest compromís amb els principis següents:

 • Busquem la satisfacció dels ciutadans i empreses de Mollet i el Baix Vallés oferint-los un servei professional i personalitzat i amb la major rapidesa i eficàcia possible.
 • Amb la voluntat de conèixer les necessitats i inquietuds mantenim una comunicació amb ajuntaments, organismes, empreses i ciutadans i busquem sempre un diàleg professional.
 • L’equip intern d’EMFO fa possible aquesta qualitat de servei. Busquem la seva participació activa i fomentem la seva capacitat de decisió.
 • Ens comprometem a acomplir els requisits legals aplicables, amb la redefinició dels objectius anuals i a millorar contínuament l’eficàcia del Sistema de Gestió de la Qualitat.
 • Tot això fomentat per un esperit de millora continua i de canvi constant.

Des de l’any 2004, EMFO està certificat per oferir formació ocupacional amb el Certificat de qualitat ISO.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrem en breu.👇