FORMACIÓ PROFESSIONALITZADORA PER A JOVES A L'ATUR

Si tens 16 anys o més i estàs a l’atur, t’informem que a EMFO estem desenvolupant diferents formacions adreçades a joves desocupats.

Si vols més informació sobre els cursos sol.licitats, posa’t en contacte amb l’equip d’EMFO al 935705160, info@emfomollet.cat o a través de Whatsapp al 679333158, i apunta’t a les sessions informatives que realitzarem. O visita’ns a Mollet Forma, al c. Francesc Macià, 16 de Mollet del Vallès.

Tenim les inscripcions obertes! Truca’ns a EMFO i apunta’t!

Informació

Vols saber més sobre els cursos de formació? Escolta el programa “Posa’t les piles” aquí

QUÈ ÉS LA GARANTIA JUVENIL?

El programa de Garantia Juvenil és una iniciativa, a nivell europeu, per reduir l’atur juvenil i l’abandonament dels estudis. Per acollir-se a aquest programa cal ser major de 16 anys i menors de 30 anys, estar a l’atur, i no estar estudiant.

Per participar-hi, cal inscriure’s al web http://garantiajuvenil.gencat.cat/ o bé a venir a Mollet Orienta, al c. Riera, 7 1ª Planta, trucar al telèfon 93.570.51.60 o enviar un correu electrònic a info@emfo.cat

Informació

Coneix els avantatges d’estar inscrit a la Garantia Juvenil. Escolta’ns aquí en el “Posa’t les piles” de Ràdio Mollet del passat 13 de novembre.

Ajuts per a les empreses que participen a Garantia Juvenil

Incentius i bonificacions per a les empreses que contracten joves (aquí)

VOLS FORMAR PART DEL NOSTRE EQUIP?

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇