PROJECTE SINGULARS

Si tens entre 16 i 29 anys i estàs a l’atur, sigui quin sigui el teu nivell d’estudis, Projecte Singulars és el teu programa. En total hi poden participar 80 joves. No et quedis fora!

Què t’ofereix:

  • Formació a mida en funció dels teus interessos: Formació en Cambrer, Cuina, Magatzem, Comerç, Atenció Public, Sociosanitari (CP) i altres.
  • Assessorament individualitzat i orientació professional
  • Desenvolupament de competències transversals i Aproximació a l’entorn productiu
  • Contracte laboral amb incentius per a les empreses

Comencem el gener. Truca’ns a EMFO i apunta’t! Contacte: 935705160, Whatsapp 679333158 o info@emfo.cat

Informació

Vols saber més sobre el Projecte Singulars? Escolta el programa “Posa’t les piles” aquí

FEM OCUPACIÓ PER A JOVES

Si tens entre 18 i 29 anys, estàs a l’atur, tens l’ESO, el Batxillerat o un Cicle Formatiu de Grau Mig (CFGM), Fem Ocupació per a Joves pot ser el teu programa. No és requisit indispensable estar inscrit a Garantia Juvenil.

Qué t’ofereix:

  • Contracte laboral
  • Formació específica del lloc de treball

Informació

Els joves participants del Fem Ocupació per a joves van col·laborar en el programa “Posa’t les piles” de Ràdio Mollet. Escolta’ls aquí.

CONTRACTACIÓ JOVES - GARANTIA JUVENIL

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació, ha contractat 5 joves inscrits a Garantia Juvenil per realitzar tasques laborals dins del municipi de Mollet del Vallès. La finalitat del programa és millorar l’ocupabilitat dels joves amb l’adquisició de les aptituds i competències derivades de la pràctica laboral amb la finalitat de possibilitar la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora.

Els perfils són de l’àmbit administratiu.

Informació

Escolta aquí el “Posa’t les piles” de Ràdio Mollet del passat 5 de novembre de 2018 on els joves expliquen les seves expectatives i situació actual.

QUÈ ÉS LA GARANTIA JUVENIL?

El programa de Garantia Juvenil és una iniciativa, a nivell europeu, per reduir l’atur juvenil i l’abandonament dels estudis. Per acollir-se a aquest programa cal tenir entre 16 i 29 anys, estar a l’atur, i no estar estudiant.

Per participar-hi, cal inscriure’s al web http://garantiajuvenil.gencat.cat/ o bé a venir a EMFO (Riera 7, Mollet), trucar al telèfon 93.570.51.60 o enviar un correu electrònic a info@emfo.cat

Informació

Coneix els avantatges d’estar inscrit a la Garantia Juvenil. Escolta’ns aquí en el “Posa’t les piles” de Ràdio Mollet del passat 13 de novembre.

Ajuts per a les empreses que participen a Garantia Juvenil

Incentius i bonificacions per a les empreses que contracten joves (aquí)

FORMACIÓ ADREÇADA A JOVES