FEM OCUPACIÓ PER A JOVES

Si tens entre 18 i 29 anys, estàs a l’atur, tens l’ESO, el Batxillerat o un Cicle Formatiu de Grau Mig (CFGM), Fem Ocupació per a Joves pot ser el teu programa. No és requisit indispensable estar inscrit a Garantia Juvenil.

Qué t’ofereix:

  • Contracte laboral
  • Formació específica del lloc de treball

Informació

Els joves participants del Fem Ocupació per a joves van col·laborar en el programa “Posa’t les piles” de Ràdio Mollet. Escolta’ls aquí.

PROJECTE SINGULARS

Si tens entre 16 i 29 anys i estàs a l’atur, sigui quin sigui el teu nivell d’estudis, Projecte Singulars pot ser el teu programa.

Què t’ofereix:

  • Formació a mida en funció dels teus interessos
  • Assessorament individualitzat i orientació professional
  • Desenvolupament de competències transversals i Aproximació a l’entorn productiu
  • Contracte laboral amb incentius per a les empreses

Informació

Vols saber més sobre el Projecte Singulars? Escolta el programa “Posa’t les piles” aquí

CONTRACTACIÓ JOVES - GARANTIA JUVENIL

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació, ha contractat 4 joves inscrits a Garantia Juvenil per realitzar tasques laborals dins del municipi de Mollet del Vallès. La finalitat del programa és millorar l’ocupabilitat dels joves amb l’adquisició de les aptituds i competències derivades de la pràctica laboral amb la finalitat de possibilitar la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora.

Els perfils són de l’àmbit administratiu.

Informació

Escolta aquí el “Posa’t les piles” de Ràdio Mollet del passat 1 de juny de 2018 on els joves expliquen la seva experiència.

Reportatge de Vallès Visió del 24 de novembre de 2017.

QUÈ ÉS LA GARANTIA JUVENIL?

El programa de Garantia Juvenil és una iniciativa, a nivell europeu, per reduir l’atur juvenil i l’abandonament dels estudis. Per acollir-se a aquest programa cal tenir entre 16 i 29 anys, estar a l’atur, i no estar estudiant.

Per participar-hi, cal inscriure’s al web http://garantiajuvenil.gencat.cat/ o bé a venir a EMFO (Riera 7, Mollet), trucar al telèfon 93.570.51.60 o enviar un correu electrònic a info@emfo.cat

Informació

Coneix els avantatges d’estar inscrit a la Garantia Juvenil. Escolta’ns aquí en el “Posa’t les piles” de Ràdio Mollet del passat 13 de novembre.

Ajuts per a les empreses que participen a Garantia Juvenil

Incentius i bonificacions per a les empreses que contracten joves (aquí)

FORMACIÓ ADREÇADA A JOVES