In: Comunicació, General

A l’últim programa “Posa’t les piles” de Ràdio Mollet abans de finalitzar l’any, hem parlat dels cursos adreçats a persones en situació d’atur. Per explicar què són i per a què serveixen ens han acompanyat l’Ivan Ruiz i la Marta Escudero que han realitzat el certificat de professionalitat d’Activitats de Venda. Podeu escoltar el programa sencer aquí.

Durant aquest 2019, l’Ivan Ruiz ha realitzat el curs d’Activitats de venda a EMFO “perquè volia formar-me per buscar treball” i “dels cursos que em van explicar, aquest és el que més em va interessa”. Per l’Ivan, els punts forts d’aquesta formació han estat: “fer pràctiques i obtenir un certificat de professionalitat”. Tot i que en un principi, “em pensava que em prepararia per treballar en una botiga, ha estat molt més!”. En pocs mesos “hem fet: atenció al client, màrqueting, anglès adreçat a vendes, prevenció de riscos laborals… superant amb escreix les meves expectatives”.  Tenir el certificat “m’obrirà portes en feines que ara no podia accedir”.

Per la Marta Escudero “el curs també ha superat expectatives” i ha destacat que “vam crear la nostra pròpia marca”. L’anglès “era un tema que m’assustava però els professors m’han ajudat molt i me n’he sortit”. La Marta va realitzar pràctiques reals en una botiga de regals de Mollet “on vaig prosar en pràctica tot el que havia estudiat” i també “vaig aprendre coses noves perquè el funcionament era diferent en aquest negoci”. Durant l’estada de pràctiques “vaig poder fer moltes coses com atendre, fer caixa, gestionar el magatzem…”. Per la Marta, “tenir el certificat em facilitarà trobar feina en el sector vendes”. 

Aquest programa està cofinançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya; el Fons Social Europeu i el Ministeri de Treball i Seguretat Social.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇