In: Comunicació, General

Els joves dels itineraris de cuina i de cambrer de “Joves per a l’Ocupació” organitzen una pràctica real El proper dimecres 7 de juny, els 33 joves dels itineraris formatius d’auxiliar de cuina i de cambrer del programa Joves per a l’Ocupació, han organitzat un brunch-còctel al jardí del Centre d’Informació i Recursos per a Dones Joana Barcala, espai on s’imparteix la formació diària al grup de futurs cuiners. Com que l’objectiu és posar en pràctica els coneixements adquirits durant els primers mesos de formació, s’ha convidat a l’acte a les diferents entitats de dones de la ciutat de Mollet i als familiars dels joves participants per tal de fer-ho més real.

El programa Joves per l’Ocupació hi participen 85 joves d’entre 16 i 25 anys que estaven a l’atur, no tenen la ESO o si la tenen no van continuar estudiant i a més, havien d’estar inscrits a Garantia Juvenil. Els dos principals objectius del programa són la inserció laboral dels joves i el retorn dels joves al sistema educatiu. Les especialitats professionalitzadores d’aquesta any són: Cuina, Estètica, Comerç, Magatzem i Cambrer.

S’ofereix formació i pràctiques en empresa en una professió concreta. La formació professionalitzadora es combina amb pràctiques en empresa. I tots els participants d’aquest programa es matriculen a l’Institut Obert de Catalunya per tal d’obtenir la ESO.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb el Programa d’Experiència Professional per a l’ocupació juvenil a Catalunya “Joves per l’Ocupació”.

 

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇