In: Comunicació, General

Aquest mes de desembre iniciem nova edició del programa Ubicat, adreçat a l’orientació laboral destinat a persones en situació d’atur, persones inactives i persones treballadores que cerquen una millora laboral.

Les actuacions que s’oferiran als usuaris participants seran:

  1. Actuació d’orientació sociolaboral
  2. Actuacions amb les empreses, de coneixement de l’entorn productiu, d’apropament a les empreses i de prospecció laboral
  3. Recursos per a la capacitació del personal tècnic.

“UBICAT“ és un programa innovador propi de la Comunitat Autònoma de Catalunya d’acompanyament a la inserció i suport ocupacional per a la inclusió social que es desenvolupa amb el finançament del Ministeri d’Ocupació i Afers Socials mitjançant els fons de la Conferència Sectorial de Relacions Laborals i d’Ocupació.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal del Ministerio de Empleo y Seguridad Social en el marc del Programa UBICAT, regulat per ORDRE TSF/220/2017, 22 de setembre.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇