In: Comunicació

Des del 2014, l’Ajuntament de Mollet del Vallès disposa d’un Punt d’Atenció de Reempresa situat a l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO). A EMFO s’ofereix assessorament tant a l’empresariat que vol vendre la seva empresa com a les persones reemprenedores disposades a donar-los continuïtat.

Des de l’inici de l’oferta d’aquest servei a EMFO, s’han aconseguit 44 casos d’èxit per tant, s’ha evitat el tancament de 44 negocis. I en total s’han assessorat a 80 cedents i a 157 reemprenedors.

A nivell de perfil del ciutadà atès pel servei de Reempresa, els ciutadans interessats en aquest servei són dones d’entre 26 i 45 anys de Mollet, amb estudis primaris i l’objectiu és autoocupar-se. El negoci més buscat pel reemprenedor és del sector de l’hostaleria.

El punt d’Atenció Reempresa de l’Ajuntament de Mollet és el punt de referència de diferents municipis del Baix Vallès: Mollet del Vallès, Parets del Vallès, Montmelò, Montornès del Vallès, Vallromanes, Santa Maria de Martorelles, Martorelles i Sant Fost de Campsentelles.

L’objectiu de la Reempresa és impulsar i estructurar la transmissió d’empreses per tal de generar creixement econòmic, evitant així el tancament de negocis econòmicament viables i la destrucció d’ocupació a la ciutat

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇