In: Comunicació, General

Els 31 homes i dones contractats a través de l’Empresa Municipal per la Formació Ocupacional i Ocupació (EMFO) han començat a treballar avui, després de la rebuda institucional de l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, i del regidor d’Ocupació, Raúl Broto, a la Sala de Plens. Com a novetat, aquest any s’ha atorgat una nova línia de plans d’ocupació adreçada a dones en situació d’atur i majors de 45 anys.

Per cinquè any consecutiu, l’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través d’EMFO, ha posat en marxa el Programa Treball i Formació. D’aquesta convocatòria se n’han beneficiat 31 persones, igual que en l’edició anterior.

El projecte combina formació i contractació i s’adreça a aturats que es beneficien de la Renda Mínima d’Inserció (RMI) i a aturats de 45 anys que han exhaurit la prestació i/o subsidi de desocupació. Aquests plans inclouen un contracte de 6 o 12 mesos a jornada completa per a realitzar tasques administratives, de peó, suport a equipaments municipals, civisme, entre d’altres.

En la recepció oficial, l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha recordat que el pas per EMFO “possibilita la incorporació al mercat laboral” i encara més quan aviat “unes grans empreses s’instal·laran a la ciutat”.

En el mateix acte, el regidor d’Ocupació de l’Ajuntament de Mollet, Raúl Broto, ha recomanat a les 31 persones contractades que “aprofitin els 6 o 12 mesos de contracte per després trobar feina al mercat laboral; molta gent ho ha aconseguit.”

El Programa Treball i Formació està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat, el Ministeri de Treball i Seguretat Social, i el Fons Social Europeu.

 

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇