In: Atur, Comunicació, General, Observatori

Segons les darreres dades relatives al mes de febrer, l’atur ha baixat aquest mes a Mollet del Vallès, en aquest cas en 19 persones, en comparació al gener. En referència al febrer de 2017, la tendència segueix clarament a la baixa després que el nombre de persones en situació d’atur hagi disminuït en 439 persones.

Segons les darreres dades relatives al mes de febrer, el nombre de persones aturades inscrites a l’Oficina de Treball de la Generalitat de Mollet com a demandants de feina s’ha reduït en 19.

Pel que fa la variació interanual, de febrer de l’any passat a aquest, l’atur ha disminuït a Mollet en 439 persones. Així, hores d’ara, el registre total d’aturats al municipi és de 3.546, el que representa una diferència interanual de -11,07%.

Les dades d’atur d’aquest mes de febrer són similars a les del mes de juny de l’any passat, quan es van registrar 3.532 persones a l’atur. Habitualment, el juny és un mes on s’inicien les contractacions d’estiu i les substitucions laborals.

Aquesta reducció interanual municipal ha estat superior a la de la comarca del Vallès Oriental, on la xifra d’aturats s’ha reduït en un 10,7%, xifra que representa una disminució de 2.677 aturats dels 22.606 registrats durant aquest mes de febrer.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇