In: Comunicació, General

A través del programa Innovadors, 20 dones de Mollet del Vallès i del Baix Vallès han realitzat el curs d’excel·lència en atenció al client i perfeccionament administratiu per millorar la seva ocupabilitat.

La majoria de les 20 dones que han participat en aquest programa tenen experiència en el sector administratiu. N’hi ha algunes que no hi han treballat mai però que han fet la formació per tenir més oportunitats laborals.

Un cop acabat el curs, les participants han començat un període de tutories i seguiments individuals per actualitzar els currículums, fer recerca de feina… per poder trobar un treball.

És el segona vegada que el programa Innovadors-Projecte Don@activa es desenvolupa a l’Empresa Municipal per la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO) de l’Ajuntament de Mollet. L’objectiu és oferir atenció, orientació i inserció laboral a dones demandants d’ocupació de Mollet i el Baix Vallès amb baixa qualificació professional o en situació de reincorporació al mercat de treball.

El programa Innovadors finalitzarà el desembre d’aquest any i està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i pel Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇