In: Comunicació, General

L’Ajuntament de Mollet del Vallès s’ha convertit en el primer ens municipal de Catalunya en oferir una aplicació mòbil per donar suport a la recerca de feina. L’app també permet que els ciutadans puguin xatejar directament amb els serveis municipals d’ocupació davant qualsevol dubte o cerca d’informació. Coincidint amb aquesta presentació, l’Ajuntament també ha donat a conèixer la nova pàgina web de l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO).

Amb aquesta nova aplicació, l’Ajuntament intensifica la creació d’eines per apropar els serveis municipals a la ciutadania i, alhora, segueix modernitzant l’administració pública amb l’objectiu de fer.la més propera i accessible.

En aquest sentit, l’alcalde de Mollet i president de l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO), Josep Monràs, ha assenyalat que “és evident que no podem deixar d’adaptar-nos als nous temps i a les noves necessitats i demandes dels nostres ciutadans amb el propòsit de seguir treballant per potenciar l’agilitat i la transparència” tot i que “aquesta adaptació en cap cas deixa de banda la proximitat i l’acompanyament que comporta el tracte personalitzat que seguiran fent els nostres serveis d’ocupació”.

En la mateixa línia, el regidor d’Ocupació, Raúl Broto, ha deixat clar que “aquesta aplicació no elimina l’atenció individualitzada, sinó que la complementa”.

L’aplicació mòbil, que estarà operativa l’1 de juny, és gratuïta i compatible per a Android i IOs.

Coincidint amb aquesta presentació, L’Ajuntament també ha donat a conèixer la nova pàgina web d’EMFO www.emfo.cat. Es tracta d’una web més moderna i pràctica, adaptable a tot tipus de dispositius (web responsive).

Memòria d’EMFO 2017
També aquest dilluns, l’Ajuntament de Mollet ha presentat la memòria anual d’EMFO on, entre d’altres dades, es posa de manifest que l’any passat el consistori va gestionar 865 ofertes de treball ( 45,1% més que al 2016) i va inserir 1.790 persones (un 41,7% més que l’any anterior).
Pel que fa les accions formatives adreçades als col·lectius en situació d’atur, aquestes s’han incrementat en un 27,5% fins arribar a les 1.443 persones.

Per Josep Monràs “si hi ha més formació, hi ha més oportunitats” i en aquest sentit ha volgut reivindicar “la Formació Professional, a qui aquest país ha deixat de banda”, motiu pel qual “cal apostar per ella i potenciar-la per crear més ocupació i fer-ho, com no pot ser d’un altra manera, de la mà del sector empresarial”.

En total, els serveis d’ocupació, fruit de desenvolupar més programes formatius i gestionar més ofertes, han atès 11.467 persones, un 20,9% més que al 2016.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇