In: Atur, Comunicació, General

Segons les darreres dades relatives al mes d’abril, l’atur ha baixat a Mollet del Vallès en 96 persones en comparació al març, el que la converteix en la ciutat del Vallès Oriental on més ha disminuït l’atur per segon més consecutiu. En referència a l’abril de 2017, la tendència segueix clarament a la baixa després que el nombre de persones en situació d’atur s’hagi reduït en 462.

En total, entre els mesos de març i abril, l’atur s’ha reduït a Mollet en 149 persones.

Pel que fa l’abril, el nombre de persones aturades inscrites a l’Oficina de Treball de la Generalitat de Mollet com a demandants de feina s’ha reduït en 96.

Pel que fa la variació interanual, de l’abril de l’any passat a l’abril d’aquest, l’atur ha disminuït a Mollet en 462 persones.

Per l’alcalde de Mollet i president de l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO), Josep Monràs, “aquestes dades objectives ens animen a seguir treballant per la creació d’ocupació i seguir dedicant tot el nostre suport i recursos a formar i ajudar a la cerca de feina, especialment als joves i als col·lectius amb més dificultats per accedir al mercat de treball”.

Hores d’ara, el registre total d’aturats al municipi és de 3.378, el que comporta una diferència interanual de -12,03%.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇