In: Comunicació, General
SAMSUNG CAMERA PICTURES

A Ràdio Mollet ens han acompanyat la Marta Sabaté,  l’Enrique Salguero i la Laia Domínguez, tots tres operaris del programa PIVEM,  que ens han explicat la seva experiència.

La Marta ens ha explicat que “quan et quedes a l’atur, t’agafes on puguis per poder trobar feina” i des d’EMFO “m’han donat suport per buscar feina, i a més d’ajudar-te a fer el currículum, t’ensenyen pàgines on pots buscar-la”. El seu objectiu “és trobar un treball més estable però en aquests moments, per mi el PIVEM és una ajuda”.  I “aquesta experiència servirà per ampliar el currículum”.

Per l’Enrique “estar al PIVEM m’agrada perquè estic aprenent moltes coses, ja que et formen en diferents coses”.  Abans d’entrar al PIVEM “estava fent un curs d’auxiliar de magatzem on em vaig treure diferents carnets de carretoner”. I ha remarcat que “fins ara havia trobat feines d’un dia i ara espera trobar feines de més durada”.

La Laia està a punt de finalitzar contracte i recorda que “fa 6 mesos enrere no estava tant activa i ara tinc moltes ganes de treballar, i a més la feina que faig m’agrada molt”. A partir d’ara “buscaré tant feina d’operari de muntatge com de neteja perquè tinc experiència de tot”.

El PIVEM és un programa d’inserció professional per a persones amb dificultats d’accés al mercat laboral de Mollet del Vallès promogut per l’Ajuntament de Mollet del Vallès des de 2001.

Podeu escoltar el programa de ràdio sencer aquí.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇