In: Comunicació, General
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Avui a Ràdio Mollet ens han acompanyat la Camila i en David, dos joves que estan participant en el programa Fem ocupació per a joves i ens han explicat la seva experiència.

En el cas d’en Raúl “em vaig adreçar a EMFO perquè la mare em va empènyer a anar-hi per buscar feina quan vaig deixar un cicle formatiu”. Aquí va ser quan “vaig entrar en un curs de cuina, on vaig rebre formació i vaig poder fer pràctiques en una empresa”. Com que “tinc una mínima experiència en cuina, he pogut accedir al programa Fem i trobar una feina com a auxiliar de cuiner” i a més a més “estic estudiant un curs de nutricionista i de prevenció de riscos laborals”. D’aquí a un temps “no descarto tornar a estudiar”. En Raúl té un cicle formatiu de grau mitjà “però ara vull treballar en el sector de la restauració”.

La Camila va arribar a EMFO a través de familiars. En aquell moment “estava en situació d’atur i a EMFO és on em van informar del programa FEM”. Ens ha explicat que “tinc un curs de certificat de professionalitat d’administració i atenció al client on vaig fer pràctiques laborals”. I va ser “gràcies a l’experiència professional adquirida en el curs d’administració,  he trobat una feina a través del FEM”. Paral.lelament “faig un curs de tractament de dades numèriques que t’ofereixen a través del FEM”.

El programa Fem Ocupació està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social.

Podeu escoltar el programa de ràdio sencer aquí.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇