In: Comunicació

El dimarts 22 de maig es lliuraran els diferents diplomes als participants del curs d’auxiliar de magatzem a les 19 persones que han finalitzat aquest curs i han obtingut diferents carnets de carretoner. Aquesta formació l’ofereix l’Ajuntament de Mollet del Vallès als residents del barri de Plana Lledó a través de l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO SL) amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat dels seus participants.

Dels 20 residents del barri de Plana Lledó de Mollet que han participat en el curs d’auxiliar de magatzem, 19 l’han finalitzat cobrint les 100 hores de formació.

Alguns dels participants a la formació d’auxiliar de magatzem estan realitzant formació en prevenció de riscos laborals i han realitzat altres formacions en el marc de Treball als barris, com ara el curs de competències professionals i/o d’alfabetització digital. De moment, tres persones han trobat feina.

El regidor d’Ocupació i vicepresident d’EMFO, Raúl Broto, lliurarà els diplomes de la formació.

Les accions que ofereix aquest programa estan subvencionades des del Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte Treball als barris i cofinançades pel Ministeri de Treball i de la Seguretat Social.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇