In: Comunicació, General
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Aquesta setmana ens han acompanyat al programa “Posa’t les piles” de Ràdio Mollet la Guadalupe Quintana, la Irene Gómez i la Laura Aguilar per explicar-nos la formació que han finalitzat i les pràctiques en empresa que han realitzat.

La Lupe ens ha explicat que “el curs de Gestió de trucades de Teleassistència m’ha agradat molt i ha estat molt complert” i també “m’ha anat molt bé el recolzament per part de l’equip d’EMFO durant tot el curs”. En el seu cas també ha finalitzat les pràctiques en empreses i “m’han estat molt útils perquè ens han donat eines sobre com tractar a les persones amb diversitat funcional per telèfon”. Aquest any ha complert 60 anys “i estic en una edat complicada per trobar feina” però “estic molt contenta perquè la setmana que ve començo a treballar a la mateixa empresa on he realitzat pràctiques”.

La Irene ha finalitzat les pràctiques en empreses del curs en Activitats administratives en relació al client “i les valoro molt perquè poses en pràctica tot el que has après en el curs, veus si ho fas bé o has de millorar, i a més ho apliques en un entorn real”. Actualment “a més d’estar formant-me amb EMFO, estic cursant un cicle formatiu de grau superior en administració en finances en una altra empresa però que no m’ofereixen pràctiques. Per aquest motiu valoro molt haver-les pogut fer des d’EMFO”. En el seu cas “crec que és molt important formar-se sempre”.

La Laura afirma que “tant la formació com les pràctiques del curs de Gestió de trucades amb teleassistència m’ha anat molt bé”. D’aquest sector “no en tenia experiència professional” però “quan veus que una trucada teva anima a les persones amb qui contactes i els dona tant suport, t’anima a continuar treballant en aquest àmbit. Reps molt agraïment”. El més difícil “és començar i anar practicant per perdre la por”.

Els programes de Formació amb compromís de contractació i de Formació d’oferta en àrees prioritàries estan cofinançats pel Servei d’Ocupació de Catalunya; el Fons Social Europeu i el Ministeri de Treball i Seguretat Social.

Podeu escoltar el programa sencer aquí.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇