In: General

Aquest dimarts, 29 de maig, més de 400 alumnes de 5è de primària de Mollet del Vallès, així com el seu professorat, participaran a la sisena edició de la Fira de Cooperatives que es dura a terme a la Rambla Balmes, just davant de l’IES Aiguaviva.

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de l’Empresa Municipal per la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO), segueix fomentant la transmissió dels valors de l’emprenedoria als alumnes de les escoles de la ciutat mitjançant els programes Cultura emprenedora a l’escola (CUEME), impulsat per la Diputació de Barcelona, i Aprendre a Emprendre, impulsat per l’Ajuntament de Mollet.

Aquest any també hi participaran sis escoles: el Col·legi Lestonnac, l’Agrupació Escolar Anselm Clavé, el Centre d’Estudis Mollet l’Escola Sant Gervasi, l’Escola el Bosc i l’Escola Montseny.

A partir de les 10.30h, l’alcalde Josep Monràs, i el regidor d’Educació i Ocupació, Raúl Broto, visitaran la Fira.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇