In: Comunicació

El regidor d’Ocupació de l’Ajuntament de Mollet del Vallès i vicepresident d’EMFO, Raúl Broto, ha presentat aquest matí els 21 nous contractats del projecte Treball als Barris en un acte al consistori.

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, mitjançant l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i Ocupació (EMFO), ha contractat 21 persones en situació d’atur, que faran tasques d’obra, jardineria i de neteja al barri de Plana Lledó.

Des de l’any 2010 s’hauran contractat un total de 135 persones a través de Treball als barris. Un programa que el regidor d’Ocupació, Raúl Broto, ha valorat en positiu. Broto ha recomanat a les 21 persones contractades que aprofitin “els sis mesos de feina com si fos un trampolí per després trobar feina al mercat de treball”.

Aquests plans d’ocupació s’adrecen a persones en situació d’atur, que no cobren la prestació per desocupació, amb baixa qualificació professional i amb risc d’exclusió social.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, en el marc del projecte Treball als barris, i cofinançada pel Ministeri de Treball i Seguretat Social.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇