In: Comunicació, General

Aquesta setmana ens han acompanyat a Ràdio Mollet, la Mónica Vilchez, la Mónica Sánchez i l’Alejandro García, tres dels quatre joves inscrits a Garantia juvenil que han estat treballant a l’Ajutament de Mollet durant 6 mesos i la Maria Vegas, tècnica d’Organització i Recursos Humans de l’Ajuntament de Mollet que ha estat la tutora de dos dels joves durant el temps que ha durat la contractació.

L’Alejandro ens ha explicat que “vaig estudiar gestió administrativa i he treballat en l’àmbit de l’administració” i “de seguida que se’m va acabar el contracte, des de l’oficina de treball em van recomanar que m’inscrivís a Garantia juvenil i de seguida em van trucar per oferir-me participar en aquest programa”.

La Mónica Vilchez ens ha explicat que “en el meu cas tinc un cicle formatiu en administració i finances, i igual que l’Alex havia estat treballant però em vaig quedar a l’atur, em van trucar per participar en el procés de selecció i em van contractar”. Per la Mónica “treballar a l’ajuntament crec que em donarà prestigi i a més, m’ha permès agafar experiència en diferents àrees”.

La Mónica Sánchez ha estat al departament de comunicació. En el seu cas “vaig estudiar un cicle formatiu en administració i finances”. Ha destacat que “no tots els dies passa que et truquin per poder treballar a l’ajuntament”. La idea de poder-hi treballar “em va agradar molt i el fet que em seleccionéssin ha estat un luxe”.

La Maria Vegas espera “haver-los ajudat, sobretot a posar en pràctica la formació que tenen”. Ha destacat que “des que comencen fins que acaben s’ha notat l’evolució ja que al principi necessiten més suport però en un mes van guanyar molta autonomia i iniciatva”.

Podeu escoltar el programa sencer aquí.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇