In: Comunicació, General

Els representants que han assistit a Ràdio Mollet de part de la cooperativa de l’escola Anslem Clavé han estat la Joana, en Sergio i en Joel. I de l’escola Monteseny han vingut la Xènia, l’Antonio, l’Alexandre, en Guillem, la Sainab i la Paula.

La Joana ha explicat que “els ha agradat molt participar-hi”. I a en Sergio li ha agradat molt “repartir la publicitat i vendre els productes que hem creat”.  En Joel ha destacat que “vam veure com hi havia alguns productes que no tenien gaire sortida com uns moneders fets amb bricks de llet”.

La tutora de cinquè a l’escola Anselm Clavé, la Mercè, ha explicat que “d’alguns dels productes no en van vendre la quantitat que s’esperaven però han guanyat prous diners per destinar-ne una part a la Fundació del Somni dels nens”.

Els representants de l’escola Montseny ens han explicat que “ens ha agradat molt la fira i ha estat emocionant, i les vendes ens han anat molt bé”. En concret, la Xènia ens ha explicat que “m’ha agradat molt fer els prototips per  vendre”. Al llarg del curs “hem après com és tenir una empresa i creiem que és difícil, ja que has de pensar el nom, el logo, pensar els productes que vols vendre…“.

L’Alexandre ha afirmat que “m’ha agradat molt fer els productes perquè hem treballat molt en equip”. Aquest treball “ens anirà molt bé per ajudar-nos en altres assignatures”. I la Paula ha destacat que “e que m’ha agradat més ha estat la fira perquè ha sigut molt divertida, però també hem après moltes coses durant tot el curs”.

A l’escola Montseny “encara no hem comptat els diners però volem destinar els beneficis dues entitats diferents, una serà Mollet contra el càncer i la segona encara no l’hem decidit”.

Podeu escoltar el programa sencer aquí.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇