In: Comunicació, General

Avui ens han acompanyat al programa de Ràdio Mollet en Fermín Bravo, la Rosario Sosa i en Manuel Carmona, tots tres contractats com a plans ocupacionals del programa Treball i formació per l’Ajuntament de Mollet.

En Fermín ens ha explicat que “vaig conèixer EMFO quan estava vivint a La Llagosta i portava nou anys a l’atur”.  Per un aturat de llarga durada “tens l’autoestima molt baixa ni gaires ànims, ja que després de tants anys no t’esperes una oportunitat“. I ara “tinc el regal de poder treballar a Mollet” i ens destaca que a nivell professional “tinc molta experiència en la neteja, sector on m’agradaria continuar treballant perquè m’agrada molt”.

Per la Rosana “estar tant temps a l’atur per decisió personal m’ha permès reciclar-me i formar-me a través d’EMFO, però tornar al món laboral m’està costant més del que em pensava”. Estar en el pla ocupacional “em dona més seguretat i em permet tenir projectes a curt termini per continuar preparant-me per treballar en el sector administratiu”. Durant aquests 15 anys a l’atur “he intentat mantenir-me activa a nivell formatiu per quan arribés el moment d’incorporar-me al món laboral”.

I en el cas d’en Manuel, com a pla ocupacional “estic desenvolupant tasques de jardinera en diferents espais de Mollet, on puc aplicar la meva experiència de paleteria en el manteniment del parc”. Per en Manuel “com que ja tinc 60 anys, és molt important mantenir-me en el món laboral”. I igual que els seus companys “el fet de treballar et dona motivació i l’equip d’EMFO et dona molt suport i et motiva”.

El programa Treball i formació està cofinançat pel Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya, el Fons Social Europeu i el Servei Públic de Treball Estatal del Ministeri de Treball i Seguretat Social.

Podeu escoltar el programa sencer aquí.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇