In: Comunicació, General

Des de 2014, l’Ajuntament de Mollet del Vallès ha mantingut 130 llocs de treball fomentant els traspassos de negocis. Diferents agents de Mollet i del Baix Vallès s’ha trobat per debatre sobre com poden col·laborar per evitar tancaments amb el Punt d’Atenció Reempresa de la ciutat.

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través del Punt d’Atenció Reempresa (PAR), situat a l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i Ocupació (EMFO), ha organitzat una jornada interna de treball amb la participació de 16 persones dels equips tècnics dels ajuntaments de Mollet i del Baix Vallès, entitats bancàries, immobiliàries i gestories.

L’objectiu ha estat trobar punts en comú de col·laboració per donar suport als negocis en traspàs del territori. El responsable del departament d’Iniciatives Empresarials Locals de la Diputació de Barcelona, Joan Llivina, ha explicat que el servei Reempresa es posa a disposició de les empreses “com una eina més d’informació i assessorament professional per als seus clients”. Llivina ha afegit que la idea és “fidelitzar-los, coordinant una col·laboració públic-privada a tot el territori per poder mantenir el teixit productiu del Baix Vallès”.

Uns bons resultats

Des de 2014, el PAR ha atès 180 reemprenedors i ha gestionat 86 cedents. En total s’han assolit 50 casos d’èxit, això vol dir que s’ha evitat el tancament de 50 negocis i s’han mantingut 130 llocs de treballs.

El perfil de la persona reemprenedora atesa és el d’una dona, d’entre 26 i 45 anys, amb estudis primaris finalitzats i amb l’objectiu d’auto-ocupar-se perquè no troba feina. El negoci més buscat és al sector de l’hostaleria.

Més informació sobre la cessió de negocis aquí.

 

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇