In: Comunicació, General

Avui ens han acompanyat al programa de Ràdio Mollet la Patrícia Rodríguez, la Margarita Vasco i en Miguel Díaz i l’Àlex Sempere, tots empresaris que han obert el seu negoci amb el suport d’EMFO.

La Patrícia Rodríguez ens ha explicat que “fa uns mesos he obert el meu propi negoci a Mollet del Vallès”. La botiga es diu Green and black i “és una botiga esotèrica i entre altres coses, fem tarot, bruixeria tradicional europea i molt treball amb plantes i espelmes”. La Patrícia va anar a EMFO “per casualitat perquè em van derivar des de l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Mollet”. En el seu cas, ara que ha engegat el negoci, “hauria fet coses diferents com controlar la viabilitat del  negoci i petites coses que no repetiria o que tindria en compte”. Ara “m’estic formant en temes d’impostos i de xarxes socials per fer sortir el projecte al món”.

La Margarita Vasco és el segon cop que ens acompanya “però ara ja fa un mes que ha obert el seu negoci, Saar. Per obrir “no ens hem trobat problemes però a nivell d’obres hem hagut de solucionar algun imprevist, per això vam endarrerir l’obertura però ja estem en marxa”. El seu negoci és “un centre de teràpies i de cosmètica natural“. La Margarita es va adreçar a EMFO “per Reempresa però al final he obert la meva empresa”. Per poder obrir-lo “és necessari fer un plantejament seriós abans de llançar-te a la piscina”. Ara que “hem obert, ens hem adonat que a nivell de productes té més sortida un que no ens ho pensàvem i costa controlar els stocks”. I com la Patrícia “creiem que és molt important estar a les xarxes socials”.

I en el cas Miguel Díaz ha obert “un gastrobar restaurant el mes de febrer a Mollet, el Tastet del pàdel. Des d’un principi “vam tenir el suport d’EMFO a nivell de comptes econòmics per poder acollir-nos al traspàs”. A l’EMFO “ens han donat suport i orientació davant de qualsevol dubte i dificultat, i sempre amb molta agilitat i rapidesa”. L’Àlex Sempere, el xef del restaurant, ha explicat que en el seu cas concret “va decidir formar part d’aquest projecte perquè li agradava l’enfoc que li volien donar a la cuina tradicional”. A més “tenim clar que volem oferir servei a tothom, siguin vegetarians, tinguin al.lèrgies…”.

El Servei d’Iniciatives Empresarials d’EMFO acompanya a l’emprenedor a l’hora d’obrir el negoci i un cop està constituït també se l’acompanya per fer un seguiment.

Podeu escoltar el programa sencer aquí.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇