In: Comunicació, General

Avui ens han acompanyat a Ràdio Mollet en Salvador i l’Elisabet, tots dos usuaris d’EMFO amb diversitat funcional que estan treballant i han participat en diferents programes d’EMFO.

L’Elisabet ens ha explicat que “fa molts anys que vaig anar a parar a EMFO, i no recordo si va ser a través de l’Oficina de treball o de l’Ajuntament de Mollet que m’hi van derivar”. En el seu cas, quan va arribar a EMFO, va ser “quan vaig finalitzar les pràctiques, havia de buscar feina i no sabia com fer-ho”. En primer lloc “em van fer una entrevista per saber què buscava i a partir d’aquí em van donar eines per trobar feina; ha estat un procés llarg”.  A l’EMFO “vaig fer un curs d’adminstratiu, de comptabilitat i d’anglès però ja tinc un cicle formatiu de grau superior en secretariat”. Actualment “estic treballant en una empresa d’estudis de mercat com a teleoperadora, empresa on ja havia treballat abans” i “el que m’ha donat EMFO durant tots aquests anys és suport per buscar feina, seguiment, suport i motivació”.

En el cas d’en Salvador ens ha explicat que “des d’ahir estic treballant de conserge” perquè fa uns dies que “he finalitzat un curs d’auxiliar de consergeria i de control d’accessos per ampliar les possibilitats de trobar feina i n’he aconseguit”. En el seu cas, “vaig haver de deixar la meva feina de cuiner per una discapacitat i el meu entorn em va dir que anés a EMFO per buscar feina”. En un principi “em vaig posar nerviós perquè no podia treballar de cuiner i no sabia què fer, però al final ens n’hem sortit! No em pensava que arribaria on he arribat”. 

El programa SIOAS està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu.

Podeu escoltar el programa sencer aquí.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇