In: Atur, General

Segons les darreres dades relatives al mes de juny, l’atur ha tornat a baixar a Mollet, en aquest cas en 114 persones. En referència al juny de l’any passat, la tendència segueix clarament a la baixa després que el nombre de persones en situació d’atur s’hagi reduït en 364. Des de febrer d’aquest 2018 l’atur no ha deixat de baixar a Mollet.

Aquest mes de juny, el nombre de persones aturades inscrites a l’Oficina de Treball de la Generalitat a Mollet com a demandants de feina s’ha reduït en 114, el que converteix Mollet en la ciutat del Vallès Oriental en què més ha baixat l’atur aquest juny.

Pel que fa la variació interanual, del juny de l’any passat al juny d’aquest, l’atur a disminuït en 364 persones, el que comporta el -10,3%. Actualment, el registre total de persones en situació d’atur al municipi és de 3.168 persones.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇