In: Comunicació, General

Aquesta setmana ens han acompanyat a Ràdio Mollet en Daniel Llacer, la Maria Gloria Isern i en David Rodríguez, tots tres usuaris d’EMFO del servei d’orientació laboral perquè estan buscant feina.

En David ha explicat que “no és el primer cop que vaig a EMFO a buscar feina, però aquest cop em van oferir realitzar unes càpsules per preparar la recerca laboral”. I ha confessat que en concret, “a la càpsula de presentar-me en tres minuts em vaig bloquejar, però l’objectiu d’aquestes formacions a EMFO és practicar per quan ho hagis de fer”. A partir d’aquestes formacions “ara presento el currículum diferent i vaig més segur” ja que “el pots adaptar a l’empresa i a l’oferta que et vols adreçar”. Actualment, a nivell laboral “estic buscant qualsevol feina”.

Per la Glória “la pràctica de saber-nos vendre és la més important ja que és on descobreixes què vols i cap a on has d’anar”. Segons ha explicat “treballar les pròpies competències és difícil perquè has fet tantes coses que costa desgranar quines capacitats o habilitats necessites per a cada lloc de treball”. La Glòria confirma que “aquestes formacions m’han servit per adonar-me que haig d’adaptar el currículum a cada lloc de feina”. I el fet de tenir suport personalitzat per part de l’equip d’EMFO “et dona molta seguretat”. Ara “estic buscant feina de comercial i de comunicació perquè és on gaudeixo més”.

Actualment, en Daniel ha hagut d’adaptar el currículum “perquè he estat 20 anys treballant en el mateix lloc, i feia molt temps que no redactava currículums “. I va ser a partir “de la recomanació de la meva parella que em vaig adreçar a EMFO”. En concret, el que li costava més era “plasmar en un full com sóc jo i enviar-lo per internet; el mercat laboral ha canviat molt i no serveix donar-lo a mà”. En el seu cas “seguiré anant a EMFO i buscant feina com a operador de càmera i del sector audiovisual”.

Si esteu a l’atur i busuqueu feina o busqueu una millora de l’actual, poseu-vos en contacte amb EMFO al 935705160 o info@emfo.cat

Podeu escoltar el programa sencer aquí.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇