In: Comunicació, General

Avui ens han acompanyat al programa “Posa’t les piles” Ràdio Mollet  el gerent de l’empresa Asturgo, Lluís Cabarrocas, i Adrián Marengo, gerent de Second Company per explicar-nos la seva relació i l’experiència amb EMFO.

El gerent d’Asturgo, Lluís Cabarrocas, ens ha explicat que “fa 43 anys que es dediquen a fabricar resistències elèctriques per a tots els sectors industrials”. La relació amb EMFO “es va iniciar fa molts anys i hi contactem quan ens falten treballadors”  i actualment “formen part de l’equip d’Asturgo 10 persones”. El perfil de treballador de l’empresa són “enginyers, operaris qualificats i joves que estan aprenent”. Des de fa un temps “tenim treballant a Asturgo un jove de la borsa d’EMFO perquè a més d’estudis bàsics tenia qualitats que també valorem i va demostrar ganes de treballar“. Paral·lalement al contracte “el jove treballador està formant-se a EMFO”. Per Asturgo  “aquesta formació és molt important ja que han d’aprendre què faran”.

En el cas del gerent de Second Company, Adrián Marengo, ens ha explicat que “som una franquícia on comprem articles de segona mà”. Actualment “tenim dues botigues, una a Mollet i una altra, a Barcelona”. En concret, la botiga de Mollet “la vam obrir fa 3 anys i hi tenim treballant 4 persones, una de les quals és d’incorporació recent d’EMFO”. Com que “oferim diferents articles busquem perfils que provinguin de diferents ocupacions”. L’Adrian ens ha explicat que “és el tercer cop que col·laborem amb EMFO i de fet, fa poc hem fet fixa una persona que provenia de la seva borsa”. Segons Marengo “valorem molt EMFO perquè fan seguiment i quan necessites alguna cosa, sempre hi són”. Abans d’obrir la botiga “coneixíem EMFO perquè ens van donar suport per poder-la muntar, sobretot en documentació”. Segons Adrián “a Second Company busquem persones amb actitud, i ganes d’aprendre i de treballar”.

El programa Fem Ocupació està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social.

Podeu escoltar el programa sencer aquí.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇