In: Comunicació, General

Aquesta setmana ens ha acompanyat a Ràdio Mollet en Hamidou Cisse i hem conectat telefònicament amb la Johanna del Jesús Zamora per tal que ens expliquin la seva experiència. Tots dos són usuaris d’EMFO que han estat treballant per millorar les seves competències lingüístiques.

En Hamidou ens ha explicat que “em vaig adreçar a EMFO perquè un company de feina li va dir”. El primer dia a EMFO “em van fer una entrevista i em van aconseller fer uns cursos sobre com cercar feina i per millorar el castellà”.  Segons Cisse “m’ha estat molt útil saber com enviar els currículums i com fer-los”. Durant la formació “com que vam enviar currículums ja em va sortir una feina relacionada amb magatzem”. Actualment “busco feina de jardiner, mosso de magatzem… i en tinc experiència professional”.

La Johanna, ha participat a través d’una gravació telefònica ja que ha trobat feina i no va poder venir presencialment, ens ha explicat que “amb el suport d’EMFO he trobat feina de cosidora perquè és la meva professió principal”. La Johanna s’adreça a EMFO “perquè la meva jove i la sogra m’han animat a anar-hi per buscar feina”. I “quan hi vaig anar, em van oferir participar en un curs per millorar el català i també em vaig inscriure en un curs d’auxiliar de comerç per tenir més opcions de treball”.

Aquesta acció formativa per millorar les competències lingüístiques està subvencionada per la Diputació de Barcelona.

Escolteu el programa sencer aquí.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇