In: Comunicació, Emprenedoria, General

El Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE) de l’Ajuntament de Mollet del Vallès és el primer del Vallès Oriental i el tercer de la demarcació de Barcelona en la creació de nous negocis, segons el rànquing acumulat del Termòmetre PAE de la província de Barcelona del segon trimestre de 2018. El punt de Mollet és a les instal·lacions de l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i Ocupació (EMFO).

Deixant de banda la Mancomunitat Penedès-Garraf, durant el període 2009-2018, Mollet del Vallès és el primer municipi del Vallès Oriental i el tercer en el rànquing general, després de Castelldefels i Sabadell, en donar altes per a la creació de nous negocis de tots els ajuntaments de la demarcació de Barcelona que formen part de la xarxa del PAE.

Des de l’any 2009 fins el mes de juny de 2018, a Mollet s’han donat d’alta un total de 317 negocis a través del Punt d’Atenció a l’Emprenedor de l’Ajuntament de la ciutat, dels quals 268 (84,5%) ho han fet com a autònoms. Durant els primers sis mesos d’aquest 2018, a Mollet s’han donat d’alta 41 negocis, dels quals 35 (85,3%) són emprenedors autònoms.

El Punt d’Atenció a l’Emprenedor de l’Ajuntament de Mollet permet, des de l’any 2014, legalitzar l’activitat econòmica de les noves empreses amb un sol tràmit i de forma pràcticament immediata.

A través del Document Únic Electrònic (DUE) es tramita l’alta d’empresaris individuals (autònoms), Societats de Responsabilitat Limitada (SL) i Societats Limitades Nova Empresa (SLNE). L’objectiu és optimitzar temps i desplaçaments d’emprenedors, ja que aquest document engloba tots les tràmits necessaris per donar-los d’alta.

Escolta aquí la notícia sobre el Punt PAE de Mollet del Vallès.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇